Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cyber stuntmotor 60358

De LEGO City Cyber stuntmotor (60358) is een speelgoedset waar kinderen vanaf 5 jaar zelf realistische stunts kunnen bouwen.
Met een coole speelgoedmotor met vliegwielaandrijving en een LEGO City Stuntz minifiguur van een motorrijder kunnen ze urenlang speelplezier beleven.
Deze set is ook een geweldig cadeau-idee.

Waar is LEGO Cyber stuntmotor 60358 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 7.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
13
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60358
lego insiders punten icoon
60
punten

Ga op avontuur met de LEGO City Cyber stuntmotor (60358)! Deze speelgoedset is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op actie en avontuur. Met deze set kunnen ze hun eigen realistische stunts bouwen met een coole speelgoedmotor met vliegwielaandrijving en een LEGO City Stuntz minifiguur van een motorrijder.

Of je nu begint met het volgen van de gedrukte handleiding of kiest voor een interactieve bouwervaring met de LEGO Builder app, kinderen kunnen genieten van urenlang speelplezier terwijl ze hun eigen cyber stuntmotor bouwen. De digitale begeleiding biedt intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee ze het model vanuit alle hoeken kunnen bekijken tijdens het bouwen.

LEGO City is de perfecte omgeving voor kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten en hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Deze speelsets bevatten coole voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor realistische rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks om een extra spectaculaire stuntshow te creëren!

Met de LEGO City Cyber stuntmotor set kunnen kinderen coole stunts uitvoeren door de speelgoedmotor te duwen om het vliegwiel te activeren en hem vervolgens los te laten. Eenmaal gebouwd is de Cyber stuntmotor ca. 5 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed en biedt hij uren speelplezier voor kinderen van 5 jaar en ouder. Deze set is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. De veiligheid staat voorop bij LEGO onderdelen en elk onderdeel wordt uitvoerig getest op duurzaamheid en veiligheid, voordat het op de markt komt.

Kwaliteit is gegarandeerd met LEGO City Cyber stuntmotor set. Kinderen kunnen spelenderwijs leren terwijl ze hun eigen stunts bouwen met deze veilige en betrouwbare speelgoedset. Dus ga op avontuur met de LEGO City Cyber stuntmotor en beleef de tijd van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.55 (03-10-2023) € 7.99 (18-05-2023) € 7.06

Ook aanbevolen:

foto van lego set60051

Hogesnelheidstrein

foto van lego set60188

Mijnbouwexpertlocatie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.