Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitdaging: dunken met stuntbaan 60359

De LEGO City Uitdaging: dunken met stuntbaan (60359) is de nieuwste toevoeging aan de City Stuntz serie.
Kinderen vanaf 5 jaar kunnen met deze speelset hun eigen sensationele stunts creëren.
De set bevat een stuntbaan, lanceerhelling, stuntmotor en een coureur.
Met eenvoudige bouwinstructies en de LEGO Builder app kunnen kinderen hun model van alle kanten bekijken.
Combineer deze set met andere sets uit de reeks voor nog grotere stuntshows.
Perfect als cadeau voor stunts en actiespeelgoed liefhebbers.
LEGO producten voldoen aan strikte veiligheidsnormen en bevorderen de creativiteit van kinderen.

Waar is LEGO Uitdaging: dunken met stuntbaan 60359 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
144
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60359
lego insiders punten icoon
150
punten

We hebben allemaal wel eens een moment waarop we ons even willen laten gaan en gewoon onszelf willen zijn. Bij LEGO® snappen we dat en daarom hebben we onze City Stuntz serie ontworpen – om iedereen de mogelijkheid te geven zijn of haar ultieme stunts te creëren! De LEGO® City Uitdaging: dunken met stuntbaan (60359) speelset is de nieuwste toevoeging aan deze serie en is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op actiespeelgoed.

Deze speelset bevat een LEGO® City Stuntz ring met horizontale of verticale stand, een lanceerhelling en een stuntmotor met vliegwielaandrijving, plus een minifiguur van een coureur. Het is ontworpen om kinderen de mogelijkheid te geven hun eigen sensationele stunts te creëren en zo hun creativiteit te stimuleren.

Met de springring in verticale of horizontale positie kunnen kinderen hun stuntmotor starten en dapper de helling oprijden om stunts vol actie uit te voeren. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun motoriek te oefenen en zelfvertrouwen op te bouwen terwijl ze hun fantasiespel ontwikkelen.

Bovendien is de speelset makkelijk te bouwen en bevat het eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies en de LEGO® Builder app. Deze digitale handleiding heeft intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen. Zo wordt het bouwproces niet alleen leuker, het vergroot ook het probleemoplossend vermogen en technische vaardigheden van kinderen.

De LEGO® City Stuntz serie brengt kinderen midden in de actie met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor allerlei leuke rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows.

Wat zit er in de doos? Deze bouw- en speelset bevat een LEGO® City Stuntz ring met horizontale of verticale stand, een lanceerhelling, een stuntmotor met vliegwielaandrijving en een minifiguur van een coureur. Bovendien wordt de set geleverd met een speelgoedhelm en trofee, om de coureur te helpen zijn overwinningen te vieren.

De afmetingen van de speelset zijn horizontaal, met de LEGO® vlammen eraan bevestigd, ongeveer 15 cm hoog, 16 cm breed en 25 cm diep. Dit betekent dat de set perfect op een bureau of boekenplank past voor gemakkelijke opslag en vervoer.

Als verjaardagscadeau of gewoon als beloning voor goede prestaties, zal deze LEGO® City Stuntz speelset een onvergetelijk cadeau zijn voor kinderen die van coole stunts en actiespeelgoed houden. De mogelijkheden zijn eindeloos en kinderen zullen urenlang plezier beleven met het bedenken van nieuwe stunts en wedstrijden voor hun coureur.

LEGO® stelt de kwaliteit en veiligheid van al haar producten voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. LEGO® onderdelen worden bovendien gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO® City Uitdaging: dunken met stuntbaan (60359) speelset is de perfecte manier voor kinderen om hun creativiteit te stimuleren en hun stuntskills te laten zien. Dus waar wacht je nog op? Bouw je eigen stuntshow en word de ster van de show!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (03-10-2023) € 19.95 (02-10-2023) € 16.33

Ook aanbevolen:

foto van lego set60057

Camper

foto van lego set60438

Zeilboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.