Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spinning Stunt-uitdaging 60360

De LEGO City Spinning Stunt-uitdaging (60360) is een ideale set voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van spanning, sensatie en motorsporten.
Met een draaibare dubbele springring, schansen en stuntmotoren met vliegwielaandrijving kunnen kinderen hun eigen stuntshows, spelletjes en wedstrijden organiseren.
De set wordt geleverd met interactieve digitale bouwinstructies en de LEGO Builder app.
Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows en wedstrijden.
Perfect als cadeau voor elke gelegenheid.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Spinning Stunt-uitdaging 60360 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
117
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60360
lego insiders punten icoon
260
punten

Welkom bij de LEGO® City Spinning Stunt-uitdaging (60360)! Dit is de ideale set voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van spanning, sensatie en coole motorsporten. Organiseer je eigen stuntshows, spelletjes en wedstrijden met deze speelset, bestaande uit een draaibare dubbele springring, 2 schansen en 2 stuntmotoren met vliegwielaandrijving. Voeg de 2 LEGO City Stuntz motorrijders toe en laat de pret beginnen!

Maar dat is nog niet alles. De set wordt geleverd met interactieve digitale bouwinstructies, inclusief afbeeldingen en de LEGO Builder app. Dit is jouw persoonlijke mentor tijdens het bouwen, met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee je jouw model van alle kanten kunt bekijken. Maak van het bouwen een echt feest met deze handige bouwinstructies!

Met LEGO City speelsets bevind je je midden in de actie met realistische voertuigen, gebouwen boordevol leuke kenmerken en leuke personages voor fantasierijke rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows en wedstrijden. Oefen je vaardigheden en verbeter je techniek met deze Spinning Stunt-uitdaging!

Deze set is perfect als cadeau voor elke gelegenheid. Voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van stoere stunts en spectaculaire shows, is dit het ultieme cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid. De afmetingen van de set zijn ca. 20 cm hoog, 26 cm breed en 39 cm diep, waardoor het de ideale grootte heeft voor dit soort spelletjes.

De set bevat ook LEGO® minifiguuraccessoires zoals een speelgoedhelm en trofee, waarmee de motorsportliefhebber in jou naar boven komt. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op de modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Zo wordt bouwen niet alleen een leuke bezigheid, maar ook een leerzame!

LEGO® City speelsets bevatten gebouwen, voertuigen en personages voor fantasierijke rollenspellen die creativiteit en zelfvertrouwen stimuleren. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen om de kwaliteit te garanderen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel al je vrienden en organiseer jouw eigen stuntshows, spelletjes en wedstrijden! De LEGO® City Spinning Stunt-uitdaging (60360) is de perfecte set voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van spanning, sensatie en motorsporten. Bestel jouw set nu en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.00 (11-03-2024) € 34.95 (02-10-2023) € 27.37

Ook aanbevolen:

foto van lego set60267

Safari off-roader

foto van lego set60412

4x4 brandweerauto met reddingsboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.