Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultieme stuntrijders uitdaging 60361

Ga de ultieme stuntuitdaging aan in LEGO City met set 60361! Met 2 stuntmotoren en 3 stunttoestellen, waaronder een 360° looping, ring van vuur en 'buitenaardse' toren.
Bouw interactief met gedrukte instructies en de LEGO Builder app.
Combineer met andere LEGO City Stuntz sets voor grotere shows.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Ultieme stuntrijders uitdaging 60361 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 62.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
385
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60361
lego insiders punten icoon
650
punten

Stap in de wereld van LEGO City vol actie en sensatie met de Ultieme stuntrijders uitdaging (60361) set! Gegarandeerd urenlang speelplezier en geweldige shows met deze stoere set voor kinderen van 7 jaar en ouder.

De set bevat 2 stuntmotoren en 3 stunttoestellen die kunnen worden gecombineerd tot een 360° looping, een ring van vuur en een 'buitenaardse' toren. Kinderen kunnen hun vaardigheden testen en de trofee winnen door tegen vrienden en familie te strijden.

Bouwen wordt nog interactiever met gedrukte bouwinstructies én de LEGO Builder app voor smartphones en tablets. Zoom en draai de modellen van alle kanten, terwijl je bouwt aan deze indrukwekkende stunts.

Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows. Duik in de wereld van LEGO City en Beleef het avontuur van je dromen met opwindende voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor realistische rollenspellen.

Wat zit er in de doos? De stuntuitdagingen in deze speelset bestaan uit een 360° looping, een ring van vuur en een 'buitenaardse' toren, plus een springschans, 2 speelgoedstuntmotoren en 2 minifiguren van coureurs. Met deze set kunnen kinderen hun leuke LEGO® City Stuntz actie vooruit lanceren.

De afmetingen van de set zijn ca. 21 cm hoog, 28 cm breed en 24 cm diep. Deze LEGO City Stuntz bouw- en speelset is een perfect cadeau voor een verjaardag of andere speciale gelegenheden voor stuntfans en kinderen van 7 jaar en ouder.

De set wordt geleverd met een speelgoedhelm en trofee en digitale instructies voor nog meer bouwplezier! LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO, daarom worden alle LEGO® onderdelen getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en maak de vetste stunts. Met LEGO City speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie met gebouwen, voertuigen en personages die creatief rollenspel stimuleren. Koop nu de Ultieme Stuntrijders Uitdaging en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.00 (11-03-2024) € 89.95 (02-10-2023) € 72.08

Ook aanbevolen:

foto van lego set60085

4x4 met speedboot

foto van lego set60117

Busje & caravan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.