Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Autowasserette 60362

De LEGO City Autowasserette (60362) is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze set biedt urenlang speelplezier met draaiende wasborstels, beweegbare drogers en een zeepdispenser. Het bevat ook minifiguren van een chauffeur en medewerker. De set is eenvoudig te bouwen met de gedrukte handleiding en 3D-instructies in de LEGO Builder app. Kinderen kunnen hun creativiteit uiten met fantasierijke verhalen en avonturen. Combineer de autowasserette met andere LEGO City sets voor nog meer plezier. Bestel nu en maak van elke dag een leuke dag!

Waar is LEGO Autowasserette 60362 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
243
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60362
lego insiders punten icoon
150
punten

Wil jij je eigen autowasserette bouwen en de coolste auto's schoonmaken? Dan is de LEGO® City Autowasserette (60362) set echt iets voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt urenlang speelplezier.

Met draaiende wasborstels, beweegbare drogers, een zeepdispenser en een bandenpomp zorgt deze autowasserette ervoor dat de auto's weer helemaal schoon en glanzend worden. En het beste van alles? Je kunt de mensen in de auto's zetten en net doen alsof je ze naar de wasserette brengt. Voeg de minifiguren van de chauffeur en medewerker toe en verzin de leukste avonturen.

Het bouwen van de autowasserette is superleuk en eenvoudig. Met de eenvoudig te volgen gedrukte handleiding en stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app heb je de autowasserette zo in elkaar gezet. In de app kun je zelfs inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. Heb je de autowasserette eenmaal gebouwd, dan kun je je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Zo wordt het bouwen nog leuker!

Maar de LEGO City Autowasserette is niet alleen leuk om mee te bouwen. Het is een speelset die eindeloos speelplezier biedt. LEGO City sets staan namelijk bekend om hun realistische gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit uiten door middel van fantasierijke verhalen en avonturen die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen. Maak van elke dag een leuke dag met de LEGO City Autowasserette!

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen autowasserette en auto te maken. Met de auto kun je door de wasstraat rijden en de wasborstels laten draaien. Gebruik de LEGO zeepsopelementen om de auto echt schoon te maken en plaats de beweegbare drogers om de auto droog te maken. Het resultaat? Een stralend schone auto die klaar is voor nieuwe avonturen.

De LEGO City Autowasserette is het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op coole speelgoedauto's. Geef deze set cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid aan kinderen vanaf 6 jaar. Eenmaal gebouwd is de autowasserette ongeveer 11 cm hoog, 15 cm breed en 11 cm diep. En het beste van alles? Er zijn geen batterijen nodig. Dit LEGO bouwspeelgoed wordt gevoed door de creativiteit van kinderen met een grote verbeelding.

Ontdek de LEGO Builder app en maak je speelervaring nog interactiever. In de app kun je virtuele speelsets ontdekken en opslaan, je bouwvoortgang bijhouden, inzoomen, modellen draaien en ze in 3D bekijken terwijl je bouwt. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van de autowasserette.

Wil je nog meer plezier en avonturen beleven? Combineer de autowasserette dan met andere sets uit het LEGO City assortiment. Zo kun je je eigen stad bouwen met nog meer gebouwen, voertuigen en personages. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Daarnaast worden LEGO stenen en onderdelen gecontroleerd op veiligheid. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij met een gerust hart spelen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO City Autowasserette en beleef urenlang speelplezier. Maak van elke dag een leuke dag met LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60220

Vuilniswagen

foto van lego set60266

Oceaan Onderzoekschip

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.