Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJswinkel 60363

Ontdek de heerlijke wereld van de LEGO® City IJswinkel (60363) en speel zomerse avonturen na! Deze speelset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en biedt eindeloos speelplezier met een compleet en realistisch ijsparadijs. Inclusief bakfiets en 3 minifiguren. Met digitale bouwinstructies in de LEGO Builder app. Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer plezier en avontuur.

Waar is LEGO IJswinkel 60363 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
296
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60363
lego insiders punten icoon
262
punten

Ontdek de heerlijke wereld van de LEGO® City IJswinkel (60363) en speel zomerse avonturen na! Deze speelset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en biedt eindeloos speelplezier voor fans van feestjes, ijssalons en cool speelgoed. Met een toonbank, blender, koelkast en een gezellig zitgedeelte buiten is deze set compleet en realistisch. Maar dat is niet alles! Ook een bakfiets en 3 minifiguren, waaronder een verkoper in een leuk ijsbeerpak, maken deel uit van deze set.

Als extraatje worden er digitale bouwinstructies meegeleverd in de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen stapsgewijze instructies volgen en hun model in 3D bekijken tijdens het bouwen. Ze kunnen zelfs hun bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Op deze manier kunnen kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten.

Met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en inspirerende personages zorgen LEGO City speelgoedsets voor eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen hun eigen verhalen verzinnen en het dagelijks leven op een leuke en spannende manier naspelen. Deze IJswinkel set voegt nog meer plezier toe aan het LEGO City assortiment en is een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.

De afmetingen van de LEGO City IJswinkel zijn ongeveer 17 cm hoog, 16 cm breed en 12 cm diep. Bij deze set horen ook verschillende minifiguuraccessoires, zoals een milkshake, mobiele telefoon, ballon, cadeau en 2 ijshoorntjes. Met deze accessoires kunnen kinderen hun fantasie nog meer stimuleren en hun verhalen tot leven brengen.

Combineer de LEGO City IJswinkel met andere sets uit het LEGO City assortiment voor nog meer plezier en avontuur. In een stad waarin alles kan, zijn de mogelijkheden eindeloos! Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Al sinds 1958 staat LEGO bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Heb je je ooit afgevraagd hoe LEGO stenen getest worden? Ze worden tot het uiterste getest! De stenen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en bouwen, wetende dat LEGO staat voor kwaliteit en veiligheid.

Dompel jezelf onder in de wereld van de LEGO City IJswinkel en geniet van eindeloos speelplezier. Verzamel al je vrienden en organiseer een heerlijk ijsfeestje in je eigen stad. Of neem de bakfiets en ga op tournee om iedereen van een verfrissend ijsje te voorzien. Met de LEGO Builder app kun je je bouwvaardigheden verbeteren en je fantasie de vrije loop laten. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en beleef een zomer vol plezier en avontuur met de LEGO City IJswinkel (60363)!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60108

Brandweer inzetgroep

foto van lego set60394

Terreinwagen en otterhabitat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.