Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skatepark 60364

De LEGO City Skatepark set (60364) is een geweldige set voor skateliefhebbers. Het bevat modulaire hellingen om het skatepark op verschillende manieren in te delen, evenals een crossfiets, skateboard, step, rolschaatsen en 4 skater minifiguren. De set kan worden gecombineerd met andere LEGO City sets en wordt geleverd met bouwinstructies in de LEGO Builder app. Deze set biedt eindeloos speelplezier voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Skatepark 60364 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
454
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60364
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben je dol op skaten? Dan is de LEGO® City Skatepark set (60364) echt iets voor jou! Deze set zit boordevol inspiratie voor fantasierijk spel en staat garant voor urenlang speelplezier. Met de modulaire hellingen kun je het skatepark op verschillende manieren indelen, zodat je steeds weer nieuwe uitdagingen kunt aangaan. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook nog een crossfiets, skateboard, step, rolschaatsen en maar liefst 4 minifiguren van skaters. En om het helemaal compleet te maken, is er zelfs een LEGO wegplaat waarmee je het skatepark kunt combineren met andere LEGO City sets.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set krijg je ook eenvoudig te volgen bouwinstructies, zowel in gedrukte vorm als digitaal in de LEGO Builder app. Met deze app kun je tijdens het bouwen inzoomen, de modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. Bovendien kun je in de app je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Zo raak je nooit uitgespeeld!

LEGO City speelsets zijn niet alleen cool, maar ook enorm creatief speelgoed voor kinderen. De sets bevatten gebouwen boordevol functies, realistische voertuigen en leuke personages die je uitdagen om allerlei fantasierijke rollenspellen te bedenken. Met de LEGO City Skatepark set kun je je eigen helden en situaties uit het echte leven naspelen en de meest spectaculaire stunts uitvoeren.

Wat kun je allemaal verwachten in deze geweldige skateparkspeelset? Je kunt je fantasie de vrije loop laten met het modulaire skatepark, dat je op verschillende manieren kunt indelen. Daarnaast zitten er allerlei accessoires bij om allerlei coole stunts uit te voeren. En natuurlijk niet te vergeten de crossfiets, skateboard, step, rolschaatsen en maar liefst 4 minifiguren van skaters. Zo kun je samen met je vrienden de meest epische skatesessies beleven!

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de LEGO wegplaat het skatepark met andere LEGO City sets verbinden. Zo kun je je stad steeds verder uitbreiden en nog meer avonturen beleven. Of je nu je verjaardag viert, de feestdagen voor de deur staan of je gewoon zin hebt om iets leuks te bouwen, deze LEGO City Skatepark set is het perfecte cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder.

De afmetingen van de skateparkset in de basisopstelling zijn ca. 19 cm hoog, 44 cm breed en 25 cm diep. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook nog een speelgoedfiets, skateboard, rolschaatsen, step en zelfs een mobiele telefoon voor de minifiguren. Zo kunnen ze altijd in contact blijven en nieuwe avonturen plannen.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set krijg je ook toegang tot de interactieve LEGO Builder app. Hier kun je virtuele speelsets ontdekken en opslaan, je bouwvoortgang bijhouden, inzoomen op je modellen, ze draaien en zelfs in 3D bekijken terwijl je aan het bouwen bent. Zo kun je nog beter zien hoe alles in elkaar past en krijg je nog meer inspiratie voor nieuwe bouwprojecten.

En zoals je van LEGO gewend bent, zijn alle onderdelen van deze set gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en vooral leuk om mee te bouwen zijn. Dat is al zo sinds 1958! Bovendien worden alle LEGO stenen en onderdelen uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO City Skatepark set (60364) in huis en beleef de meest te gekke skateavonturen! Combineer de set met andere LEGO City sets en laat je fantasie de vrije loop. Bouw je eigen stad en speel de held in je eigen verhaal. Met LEGO City is alles mogelijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60234

Personenset - kermis

foto van lego set60207

Luchtpolitie drone-achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.