Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Appartementsgebouw 60365

Ontdek LEGO City's Appartementsgebouw (60365) met modulaire kamers, 6 minifiguren en accessoires. Verbind het gebouw met andere LEGO City sets, gebruik de LEGO Builder app voor extra bouwplezier en creëer je eigen stad vol avontuur. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waar is LEGO Appartementsgebouw 60365 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
688
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60365
lego insiders punten icoon
637
punten

Welkom in LEGO® City, waar de mogelijkheden eindeloos zijn! Betreed het Appartementsgebouw (60365) en ontdek een wereld van plezier en avontuur. Deze speelset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat modulaire kamers met gedetailleerde interieurs, waaronder een buurtwinkel, woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer met toilet en bad. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de 6 bijgeleverde minifiguren hun eigen verhalen laat beleven.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een coole scootmobiel en een hippe fiets, zodat je minifiguren zich gemakkelijk door de stad kunnen verplaatsen. En met de LEGO wegplaat kun je het Appartementsgebouw direct verbinden met andere LEGO City sets, zodat je je stad nog verder kunt uitbreiden.

Bouwen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de gedrukte en digitale bouwinstructies. Met behulp van de LEGO Builder app wordt je kind stap voor stap begeleid tijdens het bouwproces. Zoom in, draai de modellen in 3D, bewaar je favoriete sets en houd je bouwvoortgang bij. Maar dat is nog niet alles, want met deze app kun je ook virtuele speelsets ontdekken en opslaan.

Onbegrensd speelplezier staat centraal in LEGO City. Realistische gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk fantasierijke verhalen die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen.

Maar laten we eens wat dieper ingaan op het Appartementsgebouw (60365). Deze set is meer dan zomaar een speelset. Het is een aanpasbaar flatgebouw waarin kinderen hun eigen stad kunnen bouwen. Met modulaire kamers en leuke personages creëer je de ideale omgeving voor realistisch spel. Het gebouw is voorzien van 'zonnepanelen' om milieuvriendelijkheid te stimuleren en kinderen bewust te maken van duurzaamheid.

Wat zit er allemaal in de doos? Naast het flatgebouw met zijn verschillende kamers, vind je ook een fiets, een scootmobiel en maar liefst 6 minifiguren. Laat je minifiguren boodschappen doen in de buurtwinkel, relaxen in de woonkamer, koken in de keuken, slapen in de slaapkamer of ontspannen in de badkamer. Het is allemaal mogelijk!

De speelervaring houdt hier niet op. Dankzij de LEGO wegplaat kun je het Appartementsgebouw gemakkelijk verbinden met andere LEGO City sets. Bouw je eigen stad en creëer een levendige omgeving waarin alles mogelijk is.

Het Appartementsgebouw (60365) is niet zomaar een cadeau. Het is een unieke en uitdagende speelset die perfect is voor kinderen vanaf 6 jaar die van fantasierijk spel houden. Geef het als een verjaardagscadeau, voor de feestdagen of welke gelegenheid dan ook. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze spelen, bouwen en ontdekken.

Eenmaal gebouwd, is het Appartementsgebouw ongeveer 34 cm hoog, 21 cm breed en 20 cm diep. Het biedt voldoende ruimte voor allerlei avonturen en creëert een levendige speelomgeving.

De LEGO® minifiguren in deze set zijn niet alleen schattig, maar ook voorzien van leuke accessoires. Denk aan een speelgoedsapfles, hotdog, mobiele telefoon, halters, een fiets en een scootmobiel. Laat je minifiguren hun dagelijkse activiteiten uitvoeren en beleef eindeloos speelplezier.

En vergeet niet de interactieve gids, de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen, modellen draaien in 3D, hun bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Deze app voegt een extra dimensie toe aan het bouwproces en zorgt voor nog meer speelplezier.

Maar waarom zou je stoppen bij het Appartementsgebouw? LEGO City heeft zoveel meer te bieden. Combineer deze set met andere sets uit het LEGO City assortiment en creëer een stad waarin alles mogelijk is. Voeg realistische gebouwen toe, coole voertuigen en inspirerende personages en bouw je eigen wereld vol avontuur.

En tot slot, LEGO is niet zomaar speelgoed. Het is speelgoed waar je op kunt bouwen. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Al sinds 1958 is LEGO hét speelgoedmerk dat staat voor kwaliteit en creativiteit.

Dus waar wacht je nog op? Betreed LEGO City en beleef het plezier van het Appartementsgebouw (60365). Bouw, speel, ontdek en creëer je eigen wereld vol avontuur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60086

LEGO® City startset

foto van lego set60115

4 x 4 voertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.