Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ski- en klimcentrum 60366

Met LEGO set 60366 haal je het wintersportgevoel in huis. Het modulaire gebouw bevat een skiwinkel, café, werkende lift, klimwand en buitenruimte met winteractiviteiten. Inclusief 8 minifiguren en accessoires. Bouw het zelf met de bijgeleverde instructies of gebruik de LEGO Builder app voor stapsgewijze instructies en virtuele speelsets. Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer avontuur. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Bestel vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Ski- en klimcentrum 60366 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1045
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60366
lego insiders punten icoon
787
punten

Haal de piste in huis met het LEGO® City Ski- en klimcentrum (60366) en beleef urenlang speelplezier in de sneeuw! Dit prachtige modulaire gebouw van 3 verdiepingen is voorzien van een wintersportwinkel, een gezellig café en zelfs een werkende lift die de skiërs helemaal naar de top van de piste brengt. Daarnaast is er ook een coole klimwand en een buitenruimte waar je allerlei leuke winteractiviteiten kunt doen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 8 minifiguren meegeleverd, samen met een schattige eekhoorn, uil en een bouwbare sneeuwpop.

Je kunt dit bouwpakket van LEGO® City helemaal zelf in elkaar zetten met behulp van de bijgevoegde bouwinstructies. Ben je meer een digitaal type? Dan kun je ook de LEGO Builder app downloaden, waar je dezelfde stap voor stap instructies kunt volgen. Maar dat is nog niet alles! Met deze handige app kun je ook inzoomen en je modellen draaien en visualiseren. Daarnaast kun je virtuele speelsets ontdekken en opslaan om nog meer avonturen te beleven.

Speelgoed wordt pas echt cool met LEGO City. Laat je fantasie de vrije loop en bevind je midden in de actie met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Terwijl je speelt, leer je ook nog eens heel veel over de wereld om je heen. Bedenk je eigen verhalen en speel situaties uit het echte leven na op een leuke en spannende manier.

In deze LEGO® City Ski- en klimcentrum set kun je je eigen wintersportparadijs creëren. Bouw het modulaire gebouw van 3 verdiepingen op en ontdek alle leuke winteractiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van skiën op de prachtige piste? De werkende lift brengt je in een mum van tijd naar boven, waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Of test je klimvaardigheden op de klimwand. Durf jij helemaal naar de top te klimmen?

Buiten is er ook genoeg te beleven. Bouw een sneeuwpop, maak een ritje op de fiets of trek eropuit met de rugzakken en de camera. En als je genoeg hebt van de kou, kun je altijd nog gezellig een warm drankje doen in het café.

Deze LEGO® City set is een geweldig cadeau voor alle wintersportfans vanaf 7 jaar. Perfect voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar. Het bouwpakket is maar liefst 29 cm hoog, 21 cm breed en 45 cm diep. En met alle gave accessoires, zoals ski's, snowboards, schaatsen en ijshockeysticks, kun je eindeloos variëren en je eigen avonturen bedenken.

En als kers op de taart bevat deze set ook nog eens een interactieve gids. Download de LEGO® Builder app en ontdek een wereld vol virtuele speelsets. Houd je bouwvoortgang bij, zoom in op je modellen en bekijk ze vanuit alle hoeken in 3D. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je nog meer plezier en avontuur? Combineer deze set dan met andere LEGO® City sets en creëer je eigen LEGO wereld. Bouw bijvoorbeeld een skipiste of een gezellig wintersportdorp, waar je samen met je vrienden en familie nog meer avonturen kunt beleven.

Bij LEGO® staat kwaliteit altijd voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Niet voor niets bestaat LEGO® al sinds 1958 en is het nog altijd een van de populairste speelgoedmerken ter wereld. En natuurlijk staat veiligheid bij LEGO ook hoog in het vaandel. Alle stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met het LEGO® City Ski- en klimcentrum haal je de ultieme winterpret in huis. Ga samen met je vrienden en familie op avontuur in de sneeuw en beleef eindeloos speelplezier. Bestel deze set vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60215

Brandweerkazerne

foto van lego set60195

Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.