Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Passagiersvliegtuig 60367

Ontdek de LEGO City Passagiersvliegtuig set vol realistische details. Bouw je eigen vliegtuig met interieur, luchttrap, platformbus en meer. Beleef avonturen met de 9 minifiguren en gebruik de interactieve instructies via de LEGO Builder app. Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer speelplezier. Bestel nu en stap in de wereld van modelvliegtuigen!

Waar is LEGO Passagiersvliegtuig 60367 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
913
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60367
lego insiders punten icoon
750
punten

Ontdek de wereld van modelvliegtuigen met de LEGO® City Passagiersvliegtuig (60367) set! Deze set is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 7 jaar en zit boordevol realistische kenmerken. Bouw je eigen passagiersvliegtuig met een gedetailleerd interieur, inclusief cockpit, stoelen, een gangpad en zelfs een toilet! Maar dat is nog niet alles, want deze set wordt geleverd met een luchttrap, platformbus, sleepwagen, cateringwagen en bagagekarretje. Zo ben je helemaal klaar om je eigen luchthavenavonturen te beleven!

De LEGO® City Passagiersvliegtuig set bevat 9 minifiguren, wat de speelmogelijkheden eindeloos maakt. Laat de piloot het vliegtuig besturen terwijl de stewardessen de passagiers verwelkomen. Laad de cateringwagen vol met snacks en drankjes om de vlucht nog aangenamer te maken. En vergeet de bagage niet! Met het bagagekarretje kun je de koffers van de passagiers de juiste bestemming geven.

Met de interactieve bouwinstructies wordt het bouwen van deze set een feestje op zich. Volg de gedrukte bouwinstructies of gebruik de stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app. Hier kun je tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze van alle hoeken bekijken. Ook kun je je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets opslaan. Zo haal je nóg meer plezier uit het bouwen van je LEGO® City Passagiersvliegtuig!

Het LEGO® City assortiment staat bekend om zijn geweldige voertuigen en machines. Met de LEGO City bouwsets kunnen kinderen de wereld van voertuigen en machines van dichtbij ontdekken. De realistische modellen en leuke personages bieden inspiratie voor eindeloos fantasierijk speelplezier. En de LEGO® City Passagiersvliegtuig set is daar het perfecte voorbeeld van.

Deze set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor jong en oud. Maak iemand blij op zijn verjaardag of verras je vrienden en familie tijdens de feestdagen. De LEGO® City Passagiersvliegtuig set is gegarandeerd een succes!

Met een hoogte van ca. 19 cm, een lengte van 47 cm en een breedte van 44 cm biedt het passagiersvliegtuig volop ruimte om te spelen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende avonturen in de lucht. En met de leuke accessoires, zoals een koffer, camera, rugzak, aktetas, walkietalkie, blikjes frisdrank en bekers, heb je alles wat je nodig hebt om je vliegreis compleet te maken.

De interactieve instructies zorgen voor een unieke bouwervaring. Met de LEGO® Builder app voor smartphones en tablets kun je inzoomen op de modellen in deze set en ze van alle kanten bekijken. Zo kun je jouw passagiersvliegtuig tot in detail bekijken en bewonderen.

En waarom zou je het hierbij laten? Combineer deze set met andere sets uit het LEGO® City assortiment en maak je stad compleet. Bouw je eigen luchthaven met nog meer vliegtuigen, voertuigen en gebouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor nog meer speelplezier!

Bij LEGO® staat kwaliteit voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. De onderdelen worden uitvoerig getest en gecontroleerd om de veiligheid te waarborgen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je LEGO® City Passagiersvliegtuig.

Stap in de wereld van modelvliegtuigen en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO® City Passagiersvliegtuig set. Ontdek de mogelijkheden, bouw je eigen luchthaven en laat je fantasie de vrije loop. Waar wacht je nog op? Bestel nu en ga op avontuur in de lucht!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60311

Vuur stuntmotor

foto van lego set60366

Ski- en klimcentrum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.