Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Poolonderzoeksschip 60368

Stap aan boord van het LEGO City Poolonderzoeksschip (60368) en maak je klaar voor een avontuur vol ontdekkingen. Deze set bevat een schip, helikopter, rubberboot, onderwaterrobot en meer. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets verkennen. Deze set kan eindeloos gecombineerd worden met andere LEGO City sets voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Poolonderzoeksschip 60368 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
815
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60368
lego insiders punten icoon
1125
punten

Het avontuur roept! Stap aan boord van het machtige LEGO® City Poolonderzoeksschip (60368) en maak je klaar voor een reis vol spannende ontdekkingen. Deze gigantische speelgoedboot zit boordevol realistische details die je fantasie prikkelen en je meenemen op de meest fantastische avonturen. Met deze hoogwaardige speelset krijg je niet alleen het Poolonderzoeksschip, maar ook een helikopter, rubberbootje, onderwaterrobot en een Vikingscheepswrak. En als kers op de taart bevat de set ook nog een schatkist, 7 minifiguren en een levensecht figuur van een orka.

Digitaal bouwplezier voor kinderen vanaf 7 jaar
Laat je kind de wonderlijke wereld van LEGO ontdekken met de LEGO Builder app. Deze app is speciaal ontworpen om kinderen begeleiding te bieden tijdens het bouwproces. Met functies waarmee ze kunnen inzoomen, modellen in 3D kunnen draaien, hun bouwvoortgang kunnen bijhouden en virtuele speelsets kunnen verkennen en opslaan, biedt de app een intuïtieve en interactieve bouwervaring. Laat je kinderen de magie van het bouwen ontdekken en hun creativiteit de vrije loop laten!

Grenzeloze avonturen
Met de LEGO City bouwsets kunnen kinderen overal waar ze kijken interessante voertuigen en machines ontdekken. Deze sets brengen ze dichter bij de wereld van technologie en wetenschap door ze kennis te laten maken met realistische modellen en grappige personages. Laat je kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze de meest spannende avonturen beleven. Deze set kan bovendien eindeloos gecombineerd worden met andere LEGO City sets voor nog meer speelplezier en nieuwe mogelijkheden.

Ontdek de wonderen van de oceaan
De LEGO City Poolonderzoeksschip speelset (60368) is een avontuur op zich. Met zijn meerdere modellen kun je de oceaan verkennen en urenlang genieten van actievolle avonturen. De set bevat alles wat je nodig hebt om het onderzoeksschip, de helikopter, het rubberbootje, de onderwaterrobot en het Vikingscheepswrak te bouwen. Met de telescopische kraanarm van het schip kun je de onderwaterrobot inzetten en zo de diepste geheimen van de zee ontdekken. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef de meest spannende missies!

Een LEGO® cadeau voor beginnende ontdekkingsreizigers
Op zoek naar een perfect cadeau voor een kind dat gek is op actiespeelgoed? Dan is het Poolonderzoeksschip de ideale keuze! Met zijn realistische details en coole functies is dit speelgoed een geweldige aanvulling op hun LEGO collectie. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar een speciale gelegenheid is, met dit cadeau maak je ieder kind blij. Laat ze hun eigen avonturen ontketenen en genieten van eindeloos speelplezier.

Ontdek de afmetingen en accessoires
Het Poolonderzoeksschip heeft een indrukwekkende hoogte van ca. 19 cm, een lengte van maar liefst 71 cm en een breedte van 17 cm. Deze gigantische boot is een ware blikvanger in elke LEGO collectie! De set wordt geleverd met maar liefst 7 minifiguren en een figuur van een orka. Daarnaast bevat de set diverse accessoires, zoals een laptop, walkietalkie, camera, moersleutel, verrekijker, injectiespuit, 2 bekers en zelfs een Vikingbijl, schild en helm. Met al deze extra's kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en eindeloze avonturen beleven.

Maak gebruik van de interactieve gids
Om het bouwproces nog leuker te maken, is er de intuïtieve LEGO Builder app. Deze app biedt kinderen de mogelijkheid om in te zoomen, modellen in 3D te draaien en hun bouwvoortgang bij te houden. Daarnaast kunnen ze virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Met de LEGO Builder app worden de mogelijkheden eindeloos en wordt het bouwen een interactief en spannend avontuur!

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd
Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Al sinds 1958 staat LEGO bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en de eindeloze mogelijkheden die het biedt. Daarnaast worden alle LEGO stenen en onderdelen uitgebreid getest op veiligheid. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO speelgoed ben je dus altijd verzekerd van een veilige speelervaring.

Klaar voor het avontuur?
Ga op ontdekkingsreis met het LEGO City Poolonderzoeksschip (60368) en laat je fantasie de vrije loop. Met deze set vol realistische details, spannende functies en eindeloze mogelijkheden beleef je de meest fantastische avonturen! Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO fans is deze set een absolute must-have. Dus waar wacht je nog op? Kom aan boord en duik in een wereld vol plezier en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60339

Dubbele looping stuntarena

foto van lego set60260

Luchtrace

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.