Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mobiele training voor politiehonden 60369

Maak kennis met de LEGO City Mobiele training voor politiehonden (60369) speelset.
Bouw een terreinwagen, aanhanger en 3 hondenspeeltoestellen.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten.
Bevat gedetailleerde gebouwen, voertuigen en personages voor fantasierijke rollenspellen.
Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.
Veilig en van hoge kwaliteit.
Beleef uren speelplezier met deze speelset!

Waar is LEGO Mobiele training voor politiehonden 60369 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
197
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60369
lego insiders punten icoon
195
punten

Maak kennis met de LEGO® City Mobiele training voor politiehonden (60369) speelset – de perfecte mix van bouwen, spelen en ontdekken voor kinderen van 5 jaar en ouder. En met deze set kunnen hondenliefhebbers hun passie voor dieren en rollenspellen combineren!

Deze fantastische speelset bevat alles wat je nodig hebt om een terreinwagen, aanhanger en 3 hondenspeeltoestellen te bouwen. Voeg daar de politieagenten en de figuren van een volwassen hond en een puppy aan toe en je hebt alles wat je nodig hebt voor uren fantasierijk speelplezier.

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun model van alle kanten bekijken terwijl ze het bouwen. Dat betekent dat ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en hun eigen unieke creaties kunnen maken. Bouwen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

De set bevat ook gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en personages die fantasierijke rollenspellen stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken met de politieagenten, de hondentrainers en natuurlijk de honden zelf. En wie weet redden ze de dag en vangen ze een dief!

Maar deze set is niet alleen leuk om mee te spelen – het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, kerst of gewoon zomaar tussendoor. En als je eenmaal begint met spelen, wil je niet meer stoppen!

De set is gericht op kwaliteit en veiligheid, zoals je mag verwachten van LEGO. Alle onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. En de LEGO-stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, als je op zoek bent naar een speelgoedset die de verbeelding van kinderen stimuleert en hen de kans geeft om te experimenteren met bouwen en spelen, dan is de LEGO City Mobiele training voor politiehonden (60369) speelset een geweldige keuze. Dus aarzel niet – laat je fantasie de vrije loop en beleef de tijd van je leven met deze geweldige speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (03-10-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set60288

Racebuggytransport

foto van lego set60033

Arctic IJscrawler

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.