Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Achtervolging politiebureau 60370

Maak kennis met de LEGO City Achtervolging politiebureau speelset (60370).
Het politiebureau heeft een slagboom, een kantoor en een gevangenis met ontsnappingsfunctie.
Vang boeven met de politieauto en vluchtmotor.
Inclusief minifiguren van politieagenten, boeven en een politiehond.
Eenvoudig te bouwen met instructies en de LEGO Builder app.
Perfect cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.
Het politiebureau is ca.
12 cm hoog, 26 cm breed en 12 cm diep.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Achtervolging politiebureau 60370 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
172
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60370
lego insiders punten icoon
260
punten

Beleef avonturen vol actie in de wereld van LEGO® City met de Achtervolging politiebureau speelset (60370)! Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt eindeloos speelplezier en fantasie. Het politiebureau heeft een slagboom die omhoog en omlaag kan en bevat een kantoor en een gevangenis met ontsnappingsfunctie. Help de politieagenten de boeven te vangen met de politieauto en vluchtmotor. De set bevat ook minifiguren van 2 politieagenten en 2 boeven en een figuur van een politiehond.

Deze speelset is eenvoudig te bouwen en wordt geleverd met een LEGO startsteen, instructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen hun model van alle kanten bekijken en zelfs digitaal bouwen. Zo wordt het bouwproces nog leuker en gemakkelijker gemaakt!

LEGO City speelsets zijn gebouwd vol functies, realistische voertuigen en leuke personages die fantasierijke rollenspellen op basis van helden en situaties uit het echte leven stimuleren. Kinderen leren spelenderwijs de wereld te ontdekken en ontwikkelen belangrijke vaardigheden met leuk speelgoed en personages. Deze speelset is een geweldig cadeau voor jonge kinderen en perfect voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, de feestdagen en andere speciale gelegenheden.

Het politiebureau is ca. 12 cm hoog, 26 cm breed en 12 cm diep. De set bevat ook allerlei leuke accessoires voor de minifiguren, zoals een speelgoedjuweel, politieradio, gevangenissleutel, 2 kopjes en een megafoon. Deze speelset is gericht op kwaliteit en alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO en alle stenen en onderdelen worden uitgebreid getest en geanalyseerd om aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen te voldoen.

Beleef spannende avonturen vol actie in de wereld van LEGO City met deze Achtervolging politiebureau speelset! Bestel vandaag nog en laat je kinderen kennismaken met een wereld vol speelplezier en fantasie.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.00 (25-03-2024) € 34.99 (18-05-2023) € 27.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set60115

4 x 4 voertuig

foto van lego set60160

Jungle mobiel laboratorium

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.