Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen 60371

Met de LEGO City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen (60371) set kunnen kinderen hun eigen reddingsmissies opzetten en zich aansluiten bij de brandweer, politie of ambulance.
Deze alles-in-één speelgoedset zit boordevol actie en bevat 5 minifiguren.
Kinderen kunnen de voertuigen aanpassen en de set is geoptimaliseerd voor bouwen met de LEGO Builder app.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen 60371 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
706
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60371
lego insiders punten icoon
455
punten

Met de LEGO City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen (60371) set kunnen kinderen hun eigen reddingsmissies opzetten en zich aansluiten bij de brandweer, politie of ambulance. Deze alles-in-één speelgoedset zit boordevol actie inclusief een brandweerhelikopter, ambulance, politieterreinwagen en boevenmotor, waarmee kinderen talloze reddingsmissies kunnen uitvoeren.

De set bevat 5 minifiguren en is daarmee perfect voor kinderen die van avontuur en actie houden. Het 2 verdiepingen tellende hoofdkwartier is ontworpen voor fantasierijk speelplezier en biedt kinderen de mogelijkheid om verschillende reddingsvoertuigen aan te passen met accessoires zoals een LEGO schieter, zoeklicht en camera.

Kinderen kunnen elk model van alle kanten bekijken terwijl ze het bouwen met behulp van de interactieve bouwpartner, de LEGO Builder app. Deze digitale bouwgids bevat eenvoudige gedrukte bouwinstructies en afbeeldingen waarmee kinderen kunnen inzoomen en draaien voor een optimale bouwervaring.

Met deze set kan uw kind zijn of haar verbeelding de vrije loop laten in een wereld vol actie. Ze kunnen realistische reddingsmissies naspelen en gebouwen en voertuigen bouwen die het echte leven nabootsen. De set bevat ook leuke accessoires zoals bankbiljetten, medische apparatuur en appels waarmee kinderen zich nog meer kunnen vermaken.

De LEGO City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen (60371) set is ontworpen voor kinderen van 6 jaar en ouder en is het perfecte cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of andere gelegenheden. Het hoofdkwartier is ca. 21 cm hoog, 23 cm breed en 19 cm diep, waardoor er voldoende ruimte is om te spelen.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Bovendien worden LEGO onderdelen gecontroleerd op veiligheid door middel van verschillende tests, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw kind veilig speelt.

Met de LEGO City Hoofdkwartier van hulpdienstvoertuigen (60371) set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de held spelen. Bestel deze set vandaag nog en geef uw kind de kans om mee te doen aan realistische reddingsmissies en zijn of haar verbeelding te laten bloeien!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 45.00 (08-08-2023) € 64.95 (25-03-2024) € 53.72

Ook aanbevolen:

foto van lego set60292

Stadscentrum

foto van lego set60323

Stuntvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.