Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politietraining academie 60372

De LEGO set 60372, de Politietraining academie, biedt kinderen de mogelijkheid om hun innerlijke agent te ontdekken.
De set bevat een modulair politiebureau met buitenfaciliteiten zoals een klimmuur en kabelbaan.
Daarnaast zijn er een terreinwagen, 6 minifiguren en een paardfiguur aanwezig.
Met behulp van gedrukte bouwinstructies en de LEGO Builder app kunnen kinderen elke kant van het model bekijken tijdens het bouwen.
Deze set stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen.

Waar is LEGO Politietraining academie 60372 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 89.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
823
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
60372
lego insiders punten icoon
675
punten

Welkom bij de LEGO® City Politietraining academie, waar kinderen hun innerlijke agent kunnen ontdekken! Deze set zit boordevol inspiratie voor fantasierijk spelen en bevat een modulair politiebureau met meerdere ruimtes en een hindernisbaan in de buitenlucht. Deze set biedt vele mogelijkheden om te spelen, zoals een speelgoedklimmuur, klimrek en kabelbaan.

De set bevat ook een bestuurbare terreinwagen, 6 minifiguren en een figuur van een paard, waardoor kinderen worden uitgenodigd om creatief te spelen en hun eigen verhalen te verzinnen. Met behulp van de eenvoudige gedrukte bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app - een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties - kunnen kinderen elk model van alle kanten bekijken terwijl ze het bouwen. De digitale bouwinstructies voegen zelfs nog meer bouwplezier toe aan deze veelzijdige bouwset.

Ontdek de inspirerende wereld van LEGO City, waar kinderen kunnen bouwen en spelen met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en personages die fantasierijke rollenspellen stimuleren. Laat kinderen helpen bij het trainen van het LEGO City politieteam met deze Politietraining academie (60372) set die hun creativiteit en verbeeldingskracht zal prikkelen.

De set bevat een politiebureau van 2 verdiepingen met allerlei trainingsfaciliteiten in de buitenlucht voor de LEGO City politieagenten, plus een speelgoedterreinwagen, 6 minifiguren en een paardenfiguur. Kinderen kunnen de minifiguren van de politiecadetten aan het werk zetten met een speelgoedklimmuur, klimrek en kabelbaan, plus een leuke hindernisbaan met bewegende obstakels. De afmetingen van het gebouw en de hindernisbaan zijn ongeveer 23 cm hoog, 49 cm breed en 25 cm diep.

Deze politiespeelset wordt geleverd met verschillende inspirerende accessoires, waaronder een paardenborstel, verkeerskegels, handboeien, 2 gewichten en een halterstang, waardoor kinderen hun verbeelding kunnen gebruiken en hun eigen spannende verhalen kunnen verzinnen. Deze set is ontworpen voor LEGO City fans en kan worden gebruikt als een verrassend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een speciale gelegenheid.

Met de LEGO Builder app voor smartphones en tablets kunnen kinderen inzoomen op de modellen in deze set en ze vanuit alle hoeken bekijken, waardoor ze een nieuwe dimensie toevoegen aan hun bouwplezier en interactieve leerervaring. Deze speelset is perfect om te bouwen aan creatieve vaardigheden en de verbeeldingskracht van kinderen te ontwikkelen, waardoor ze zich volledig kunnen onderdompelen in hun eigen fantasiewereld.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Veiligheid staat bij LEGO voorop, daarom worden LEGO® stenen en onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO City Politietraining academie kunnen kinderen hun innerlijke agent ontdekken, hun creativiteit ontwikkelen en hun verbeeldingskracht uiten. Laat ze hun eigen avonturen beleven en een fantastische speelervaring ervaren die ze zich nog lang zullen herinneren. Bestel deze set vandaag nog en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.00 (25-05-2023) € 89.99 (18-05-2023) € 68.57

Ook aanbevolen:

foto van lego set60205

Treinrails

foto van lego set60129

Politie patrouilleboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.