Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingsboot Brand 60373

Met de LEGO City Reddingsboot Brand (60373) speelset kunnen kinderen deel uitmaken van het team van dappere brandweermannen en helpen bij een noodgeval op het water.
De set bevat een brandweerboot en rubberbootje waarmee kinderen een wilde brand kunnen bestrijden.
Met de brandblusser en het jetpack kunnen ze LEGO vlammen doven en de stad redden.
Deze bouwset, inclusief gedrukte bouwinstructies en toegang tot de digitale bouwpartner app, biedt urenlang brandweerplezier voor kinderen vanaf 5 jaar.
De brandweerboot heeft een hoogte van 8 cm, lengte van 23 cm en breedte van 7 cm.
Het stimuleert fantasierijke rollenspellen vol actie en draagt bij aan de ontwikkeling van de creatieve vaardigheden van kinderen.
Met kwaliteit en veiligheid als prioriteit voldoen alle LEGO onderdelen aan strikte industrienormen.
Een perfect cadeau voor nieuwsgierige jongens en meisjes!

Waar is LEGO Reddingsboot Brand 60373 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
144
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60373
lego insiders punten icoon
150
punten

Brandalarm! Met de LEGO City Reddingsboot Brand (60373) speelset worden kinderen uitgenodigd om zich bij het team van dappere brandweermannen te voegen en te helpen bij een noodgeval op het water! Deze coole bouwset bestaat uit een brandweerboot en een rubberbootje, waarmee kinderen talloze avonturen beleven terwijl ze een wilde brand bestrijden.

Met de brandblusser en het jetpack kunnen kinderen LEGO waterelementen lanceren om de LEGO vlammen te doven en de stad te redden. Voeg de 3 bijgeleverde minifiguren toe en het plezier kan beginnen! Ben jij er klaar voor om het vuur te bestrijden en het water op te gaan met deze over het algemeen geweldige en educatieve bouwset?

Heb je de LEGO Builder app voor je telefoon of tablet? Dan heb je geluk, want deze bouwset is inclusief stapsgewijze gedrukte bouwinstructies EN toegang tot de digitale bouwpartner app. Zo kan je intuïtief inzoomen en draaien om elk detail van de bouwset te bekijken terwijl je het model van alle kanten bouwt!

Met LEGO City speelsets krijgen kinderen een leuke bouw- en speelervaring met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en personages, die fantasierijke rollenspellen vol actie stimuleren. De LEGO City Reddingsboot Brand set bevat urenlang brandweerplezier, met een brandweerboot die gegarandeerd vol actie zit.

De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om een brandweerboot en rubberbootje te bouwen, plus 3 minifiguren met leuke accessoires, waaronder een jetpack voor de brandweer. Kinderen kunnen LEGO waterelementen lanceren uit de brandblusser en het jetpack van de brandweerboot.

Geef deze set als cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing aan kinderen vanaf 5 jaar die houden van actie. De afmetingen van de brandweerboot zijn ongeveer 8 cm hoog, 23 cm lang en 7 cm breed.

Geen batterijen nodig, want de brandweerboot wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen. Met interactieve digitale bouwinstructies en als onderdeel van de LEGO City serie, zal deze set niet alleen een leuk speeltje zijn, maar zal het ook bijdragen aan de ontwikkeling van de creatieve vaardigheden van kinderen.

Gericht op kwaliteit, voldoen alle LEGO onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn: dat is al zo sinds 1958! Getest op veiligheid, dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen tijdens het spel van jouw kind.

Kortom, deze LEGO City Reddingsboot Brand (60373) speelset is perfect voor nieuwsgierige jongens en meisjes vanaf 5 jaar die geïnteresseerd zijn in techniek, speelgoed en avontuur! Zet de helm op, stap op de boot en red de stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (03-10-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set60115

4 x 4 voertuig

foto van lego set60385

Graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.