Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerwagen 60374

De LEGO set 60374 is een brandweerauto met een afneembaar controlecentrum en drones voor op het land en in de lucht.
Kinderen kunnen water- en schuimblusacties uitbeelden en urenlang brandblusplezier beleven.
De set bevat ook de brand in het bos en de stad, 3 minifiguren en accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en bied jouw kinderen de ultieme brandweerervaring!

Waar is LEGO Brandweerwagen 60374 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 54.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
502
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60374
lego insiders punten icoon
412
punten

Ontvlam de fantasie van jouw kinderen met de ultieme brandweerervaring: de LEGO City Brandweerwagen (60374)! Deze zeer complete brandweerauto is uitgerust met een afneembaar controlecentrum en drones voor op het land en in de lucht. Lancer verschillende elementen om water- en schuimblusacties uit te beelden. Voeg de brand in het bos en de stad en 3 minifiguren toe voor urenlang brandblusplezier boordevol actie!

Deze bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en wordt geleverd met stapsgewijze gedrukte bouwinstructies en de LEGO Builder app – een interactieve bouwhandleiding met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen elk model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen. Stimuleer de creativiteit van jouw kinderen met deze LEGO City speelsets die kinderen meenemen naar een wereld vol actie. Laat ze zelf verhalen bedenken met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren.

Deze speelset is boordevol met leuke kenmerken en functies! De brandweerwagen heeft een werkende takel en kinderen kunnen de brandblusser en de drone gebruiken om elementen te lanceren voor leuke blusacties. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een brandweerauto te bouwen met een blusdrone, landdrone en controlecentrum, plus stads- en bosbranden, 3 minifiguren en een figuur van een konijn.

Op zoek naar een geweldig cadeau voor kinderen? Verras kinderen vanaf 7 jaar die van cool brandweerspeelgoed houden met deze speelset voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Het is niet alleen speelgoed om mee te spelen, maar ook om neer te zetten. De brandweerwagen is ca. 12 cm hoog, 26 cm lang en 6 cm breed en wordt geleverd met allerlei accessoires voor de LEGO® minifiguren. Deze brandweerspeelset wordt geleverd met leuke accessoires voor fantasierijk speelplezier, waaronder een radio, brandweerbijl, cirkelzaag, moersleutel en een kopje.

Deze speelset is ook voorzien van interactieve digitale bouwinstructies. Met de LEGO® Builder app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Deze speelset helpt bij het ontwikkelen van de creativiteit van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd bouwen aan hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden tijdens het spelen.

Veiligheid staat bij LEGO® altijd voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Sinds 1958 biedt LEGO® speelgoed van hoge kwaliteit aan. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO City Brandweerwagen (60374) zullen kinderen urenlang plezier beleven en hun fantasie laten ontvlammen. Bestel deze ultieme bouw-en speelset vandaag nog en bied jouw kinderen de brandweerervaring van hun leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 38.00 (03-10-2023) € 54.99 (18-05-2023) € 43.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set60065

ATV patrouillevoertuig

foto van lego set60150

Pizza bestelwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.