Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Brandweerkazerne en de Brandweerwagen 60375

Maak kennis met de LEGO City Brandweerkazerne en Brandweerwagen (60375)! Deze speelset stimuleert de verbeelding van kinderen en bevat een brandweerkazerne, brandweerwagen en accessoires.
Met gedrukte en digitale bouwinstructies en de LEGO Builder app is het bouwen gemakkelijk en leuk.
De set is veilig en bevordert belangrijke vaardigheden.
Bestel vandaag nog voor een onvergetelijke speelervaring.

Waar is LEGO De Brandweerkazerne en de Brandweerwagen 60375 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
153
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60375
lego insiders punten icoon
260
punten

Welkom bij de LEGO® City Brandweerkazerne en Brandweerwagen (60375)! Deze speelset is een geweldige manier om kinderen vanaf 4 jaar kennis te laten maken met de opwindende wereld van LEGO® City. Dit kwaliteitsproduct biedt uren speelplezier en stimuleert de verbeelding van kinderen door hen te laten spelen als de heldhaftige brandweerlieden die elke dag hun leven riskeren om levens te redden.

De speelset bevat alles wat kinderen nodig hebben om een ​​indrukwekkende brandweerkazerne en brandweerwagen te bouwen. De kazerne heeft een slaapvertrek en een garage, evenals een superleuke noodglijbaan. Daarnaast is er een coole brandweerauto met een flexibele blusslang en dakladder voor het beste speelplezier. En als dat nog niet genoeg is, is er zelfs een popcornkar, een paar LEGO vlammen en minifiguren van een verkoper en twee dappere brandweerlieden om aan de pret toe te voegen!

De set wordt geleverd met gedrukte en digitale bouwinstructies, zodat kinderen op een gemakkelijke en intuïtieve manier kunnen bouwen. De LEGO Builder app fungeert als een digitale mentor, waardoor kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen. Het spelenderwijs ontdekken van de wereld is de rode draad van de LEGO City 4+ bouwsets. Deze bevatten gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages voor fantasierijk speelplezier. Tijdens het spelen leren kinderen over de wereld om hen heen via verhalen en situaties die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen.

Dit product is niet alleen gevarieerd en leuk, maar ook ontworpen met de veiligheid en het welzijn van de consument in gedachten. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en veilig zijn om mee te bouwen. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Onze LEGO® City Brandweerkazerne en Brandweerwagen (60375) is niet alleen een leuk cadeau, maar ook educatief en bevorderlijk voor de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals fijne en grove motoriek, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen.

Deze set is een perfect cadeau voor kinderen van 4 jaar of ouder voor bijvoorbeeld een verjaardag, feestdag of een andere gelegenheid. De brandweerkazerne is ongeveer 22 cm hoog, 18 cm breed en 19 cm diep en omdat het ontworpen is voor jongere bouwers, bevat de set een LEGO® startsteen en eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen.

Kortom, de LEGO® City Brandweerkazerne en Brandweerwagen (60375) is een geweldige speelset die de verbeelding van kinderen prikkelt en hun speelplezier vergroot. Bestel vandaag nog en laat je kinderen een onvergetelijke ervaring beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.45 (03-10-2023) € 34.99 (18-05-2023) € 28.69

Ook aanbevolen:

foto van lego set60336

Goederentrein

foto van lego set5007370

Happy to Help!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.