Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sneeuwscooter voor poolonderzoek 60376

Ontdek de LEGO City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376) speelset en beleef spannende poolavonturen! Deze set bevat een stoere sneeuwscooter, een onderzoeker minifiguur, een schattige zeehond met jong, en nog veel meer. Met eenvoudig te volgen bouwinstructies en de LEGO Builder app wordt het bouwproces nog leuker en interactiever. Combineer deze set met andere LEGO City sets voor nog meer speelmogelijkheden. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bestel vandaag nog en ontdek de magie van LEGO City!

Waar is LEGO Sneeuwscooter voor poolonderzoek 60376 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60376
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van poolonderzoek met de LEGO® City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376) speelset! Deze set is perfect voor jonge avonturiers vanaf 5 jaar en bevat alles wat je nodig hebt om een spannend poolgebiedavontuur te beleven.

De speelset bevat een stoere sneeuwscooter met rupsbanden en ski's, waarmee je gemakkelijk door de besneeuwde landschappen kunt rijden. Bovendien is er een minifiguur van een onderzoeker inbegrepen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om een echte ontdekkingsreiziger te zijn. Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook figuren van een schattige zeehond en zijn jong, die je kunt verzorgen en beschermen tijdens je poolavontuur.

Het bouwen van deze speelset is een boeiende ervaring op zich. De gedrukte bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen en je kunt ook gebruik maken van stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app. Hiermee kun je inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. Daarnaast kun je in de app ook je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Zo wordt het bouwen van deze set nog leuker en interactiever!

LEGO City sets staan bekend om hun cool speelgoed en deze set is daar geen uitzondering op. Kinderen zijn altijd gefascineerd door interessante voertuigen en machines en met LEGO City bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken. De sets bevatten coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages, waardoor kinderen urenlang fantasierijk speelplezier kunnen beleven. Deze set kan bovendien gecombineerd worden met andere LEGO City sets voor nog meer speelmogelijkheden en avonturen!

De LEGO® City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376) speelset is niet zomaar een cadeau, maar een ervaring op zich. Het is het perfecte cadeau voor beginnende ontdekkingsreizigers van 5 jaar en ouder. Geef deze set cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid en laat kinderen kennismaken met de spannende wereld van poolonderzoek.

De afmetingen van de sneeuwscooter zijn ongeveer 5 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed, dus hij is perfect om overal mee naartoe te nemen. Daarnaast bevat de set ook LEGO minifiguuraccessoires, zoals een speelgoedcamera en een helm, waarmee kinderen hun spel nog realistischer kunnen maken.

Veiligheid staat voorop bij LEGO en daarom voldoen alle onderdelen van deze set aan strikte eisen. De LEGO stenen en onderdelen worden uitvoerig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en vooral leuk om mee te bouwen zijn. Bovendien voldoen ze aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het spelen.

Dus, waar wacht je nog op? Stap op de sneeuwscooter en ga op avontuur in een betoverend poolgebied! Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO® City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376) speelset. Bestel hem vandaag nog en ontdek de magie van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60241

Politie hondenpatrouille

foto van lego set60174

Politiekantoor op de berg

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.