Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Truck en mobiel laboratorium voor poolonderzoek 60378

Ga op avontuur in de polen met LEGO set 60378! Ontdek de functies van het verkenningsvoertuig en het mobiele laboratorium, inclusief hijskraan en sneeuwschuiver. Beleef spannende poolexpedities met 4 minifiguren en 3 ijsbeerfiguren. Gebruik de LEGO Builder app voor een interactief bouwavontuur. Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer avontuur! Perfect cadeau voor jonge onderzoekers. Veilig en leuk om mee te bouwen. Bestel vandaag nog en beleef het zelf!

Waar is LEGO Truck en mobiel laboratorium voor poolonderzoek 60378 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
489
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60378
lego insiders punten icoon
525
punten

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de poolgebieden met de LEGO® City Truck en mobiel laboratorium voor poolonderzoek (60378) bouw- en speelset! Deze set zit boordevol realistische functies en is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van fantasierijk spel.

De set bevat een verkenningsvoertuig op rupsbanden met een werkende hijskraan en een sneeuwschuiver, een mobiel laboratorium, een poollandschap, een meteoriet, 4 minifiguren en 3 ijsbeerfiguren. Hiermee kunnen kinderen hun eigen spannende poolexpedities beleven en ontdekken wat er allemaal te vinden is in deze extreme omgeving!

Maar dat is nog niet alles. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur beleven. Ze kunnen virtuele speelsets ontdekken en opslaan, hun bouwvoortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen draaien en vanuit alle hoeken bekijken terwijl ze bouwen. Dit maakt het bouwproces nog leuker en interactiever!

LEGO City sets staan bekend om hun realistische gebouwen, coole voertuigen en leuke personages. Met deze set bevinden kinderen zich midden in de actie en kunnen ze hun eigen fantasierijke rollenspellen bedenken. Combineer deze set met andere sets uit het LEGO City assortiment voor nog meer speelmogelijkheden en avonturen!

Deze speelset is ideaal voor jonge onderzoekers die houden van realistische avonturen. Ze kunnen de meteoriet openen om een speelgoedkristal te onthullen en de kraan gebruiken om het in het laboratorium te hijsen. Zo kunnen ze net doen alsof ze echte wetenschappers zijn die belangrijke ontdekkingen doen in de poolgebieden!

De afmetingen van de poolonderzoekstruck met mobiel laboratorium, windturbine en antenne zijn ongeveer 18 cm hoog, 40 cm lang en 13 cm breed. Hierdoor is de set perfect om mee te spelen en kan hij gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen.

De set wordt geleverd met verschillende minifiguuraccessoires, zoals een speelgoedvergrootglas, een cirkelzaag, sneeuwschoenen, een camera met telescopische lens, een beker en een walkietalkie. Met deze accessoires kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en hun verbeelding de vrije loop laten!

Als cadeau is deze LEGO set perfect voor fans van coole voertuigen en avontuur. Geef hem cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Hiermee maak je zeker weten indruk!

Maak je geen zorgen over de veiligheid van de LEGO stenen en onderdelen. Ze voldoen aan strikte eisen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid staat altijd voorop!

Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingsreis naar de poolgebieden met de LEGO City Truck en mobiel laboratorium voor poolonderzoek (60378) bouw- en speelset! Beleef spannende avonturen, ontdek nieuwe dingen en laat je fantasie de vrije loop. Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60176

Wilde rivierontsnapping

foto van lego set60177

Vliegshowjet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.