Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Duikboot voor diepzeeonderzoek 60379

Ontdek de onderwaterwereld met de LEGO City Duikboot (60379). Verken de zeebodem, voer experimenten uit in het laboratorium en ontdek een schat in een scheepswrak. Met 6 minifiguren, haaien en kwallen voor uren speelplezier. Inclusief interactieve digitale bouwinstructies. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Veilig en leuk bouwen met LEGO. Bestel nu en creëer je eigen LEGO City avonturen.

Waar is LEGO Duikboot voor diepzeeonderzoek 60379 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
842
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60379
lego insiders punten icoon
787
punten

Welkom in de onderwaterwereld van LEGO® City! Duik diep in de oceaan met de LEGO City Duikboot voor diepzeeonderzoek (60379). Deze geweldige speelset zit boordevol avontuurlijke functies en realistische details waarmee jonge onderzoekers urenlang speelplezier kunnen beleven.

Stap aan boord van de duikboot en verken de geheimen van de zee. De cockpit in koepelvorm biedt een geweldig zicht op de onderwaterwereld. In het laboratorium aan boord kunnen allerlei experimenten worden uitgevoerd. En met de onderwaterdrone kunnen de diepste plekken van de zeebodem worden verkend. Maar pas op voor de haaien en gigantische kwallen die je kunt tegenkomen! Gelukkig zijn de bemanningsleden goed beschermd met hun duikpak in mechastijl.

Maar dat is nog niet alles! In een mysterieus scheepswrak vind je een schat die wacht om ontdekt te worden. Maar pas op voor de haaienschrikfunctie! Deze speelset bevat ook 6 minifiguren van stoere ontdekkingsreizigers, 1 skelet, 3 haaien, 2 kwallen en 4 vissen. Met al deze figuren en accessoires kunnen kinderen allerlei spannende onderwaterverkenningsavonturen bedenken en naspelen.

Als extraatje bevat deze set interactieve digitale bouwinstructies. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Ze kunnen hun bouwvoortgang bijhouden, inzoomen, de modellen draaien en vanuit alle hoeken bekijken terwijl ze bouwen. Deze digitale gids maakt het bouwproces nog leuker en interactiever!

De LEGO City Duikboot voor diepzeeonderzoek is cool speelgoed voor beginnende onderzoekers. LEGO City speelsets bevatten altijd coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages voor urenlang fantasierijk speelplezier. En het beste is dat de sets kunnen worden gecombineerd met andere sets uit het LEGO City assortiment. Zo kunnen kinderen hun LEGO City wereld steeds verder uitbreiden en nieuwe avonturen beleven.

Deze speelset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat alles wat ze nodig hebben om de diepzeeduikboot, de drone, het duikpak, het scheepswrak en de minifiguren te bouwen. De duikboot is ongeveer 11 cm hoog, 31 cm lang en 17 cm breed. De set bevat ook allerlei leuke minifiguuraccessoires, zoals een camera, scanner, moersleutel, injectiespuit, schaar, koevoet, zwaard, juweel en fakkels.

De LEGO City Duikboot voor diepzeeonderzoek is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO fans. Het is een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon als verrassing voor beginnende ontdekkingsreizigers. Met deze speelset kunnen jong en oud samen plezier beleven en hun fantasie de vrije loop laten.

Bij LEGO staat veiligheid altijd voorop. Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte industrienormen. Dat betekent dat de stenen consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen veilig en zorgeloos genieten van hun LEGO avonturen.

Dompel jezelf onder in een wereld vol onderwateravontuur en ontdek de LEGO City Duikboot voor diepzeeonderzoek. Bestel vandaag nog deze geweldige speelset en beleef urenlang plezier! Combineer de set met andere LEGO City sets voor nog meer avontuurlijke mogelijkheden. Ga mee op ontdekkingsreis en creëer je eigen LEGO City avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60066

Moeraspolitie startset

foto van lego set60090

Diepzee Duik Scooter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.