Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Binnenstad 60380

Met LEGO City set 60380 haal je de ultieme bouw- en speelervaring in huis. Deze modulaire set bevat diverse spannende locaties en plekken, samen met maar liefst 14 personages. De set is uitbreidbaar en kan worden verbonden met andere LEGO City sets. Met de LEGO Builder app kun je een interactieve bouwervaring beleven. Bestel deze set vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Binnenstad 60380 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
2010
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60380
lego insiders punten icoon
1575
punten

Ben je op zoek naar de ultieme bouw- en speelervaring? Dan is de LEGO® City Binnenstad (60380) speelset perfect voor jou! Deze modulaire set zit boordevol spannende locaties zoals een kapperszaak, dierenkliniek, blogstudio, discotheek op het dak, stripboekenwinkel, elektronicawinkel, conciërgekamer en een hotel. Daarnaast bevat de set ook andere leuke plekken zoals een park en een streetfoodgedeelte. Met maar liefst 14 personages en een LEGO wegplaat om het model met andere LEGO City sets te verbinden, is er eindeloos veel speelplezier mogelijk!

Wat deze set extra speciaal maakt, is de 3D-bouwervaring die je kunt krijgen met de LEGO Builder app. Download de app en stap in een interactieve bouwervaring. Met de intuïtieve bouwgids kun je inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. Je kunt zelfs je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Zo kun je jouw creativiteit nog meer de vrije loop laten!

LEGO City sets staan bekend om hun realistische modellen, coole voertuigen en inspirerende personages. Met deze sets kunnen kinderen hun eigen verhalen creëren die het echte leven op een leuke manier weerspiegelen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met LEGO City!

Maar dat is nog niet alles. Deze speelset is multifunctioneel en biedt een ultieme bouw- en speelervaring. Met diverse modulaire ruimtes en een groot aantal kenmerken en functies is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. De set bevat onder andere een kapperszaak, dierenkliniek, blogstudio, discotheek op het dak, stripboekenwinkel, elektronicawinkel, conciërgekamer, hotel, pizzeria, sapbar en noedelkraam. Daarnaast ontvang je maar liefst 14 minifiguren om je verhalen tot leven te brengen.

De LEGO® City Binnenstad speelset is ook nog uitbreidbaar. Met een LEGO wegplaat kun je het model eenvoudig verbinden met andere LEGO City sets. Zo kun je jouw stad steeds groter maken en nog meer avonturen beleven!

Deze speelset is niet alleen perfect voor jezelf, maar ook als cadeau. Vier een speciale gelegenheid met deze LEGO City set voor kinderen van 8 jaar en ouder. Met een hoogte van ca. 42 cm, breedte van 45 cm en diepte van 38 cm is dit een indrukwekkend cadeau waar je urenlang plezier aan zult beleven.

Bovendien bevat de set verschillende LEGO minifiguuraccessoires, waaronder een viool, scooter, bezem, pizza, deegroller, garde, schaar, haarborstel, fles, stripboek, LEGO NINJAGO verzamelkaart, kettingzaag en moersleutel. Zo kun je je verhalen nog interessanter maken en je fantasie nog meer de vrije loop laten.

Als kers op de taart bevat deze speelset een interactieve gids, de LEGO Builder app. Hiermee kun je virtuele speelsets ontdekken en opslaan, je bouwvoortgang bijhouden, inzoomen, modellen draaien en ze in 3D bekijken terwijl je bouwt. Met deze app maak je jouw bouw- en speelervaring nog interactiever en leuker!

Combineer deze speelset met andere sets uit het LEGO City assortiment voor nog meer plezier en avonturen. Met LEGO City kun je eindeloos blijven bouwen en spelen. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Al sinds 1958 is LEGO een begrip en met deze set kun je ook zelf ervaren waarom!

Bij LEGO worden de stenen en onderdelen tot het uiterste getest. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart blijven bouwen aan jouw LEGO City!

Kortom, met de LEGO City Binnenstad (60380) set haal je de ultieme bouw- en speelervaring in huis. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige speelset. Bouw je eigen stad en beleef de spannendste avonturen met de verschillende locaties en personages. Doe mee met de LEGO Builder app en maak je bouwervaring interactiever dan ooit tevoren. Bestel deze speelset vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60052

Vrachttrein

foto van lego set60361

Ultieme stuntrijders uitdaging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.