Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® City adventkalender 2023 60381

Maak je klaar voor de gezelligste tijd van het jaar met de LEGO City adventkalender 2023! Deze adventkalender zit boordevol herkenbare personages, winterse minimodellen en leuke accessoires. Elke dag biedt een nieuwe verrassing en kinderen kunnen hun eigen winterwonderland creëren op de opvouwbare speelmat. Bestel nu en beleef 24 dagen lang plezier en spanning met LEGO City!

Waar is LEGO LEGO® City adventkalender 2023 60381 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
258
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60381
lego insiders punten icoon
162
punten

Maak je klaar voor de gezelligste tijd van het jaar met de LEGO® City adventkalender 2023 (60381)! Terwijl de kerstdagen steeds dichterbij komen, kunnen kinderen de spanning opbouwen door elke dag een nieuw vakje te openen. Deze adventkalender zit boordevol herkenbare personages, winterse minimodellen en leuke accessoires. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de adventkalender ook een opvouwbare speelmat met een knus winterwonderland waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten!

Maak van elke dag een magische dag met de LEGO City adventkalender van 2023! Dit fantastische cadeau is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat eenvoudige stapsgewijze bouwinstructies, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers een leuke bouw- en speelervaring hebben. Elke dag biedt een nieuwe verrassing en kinderen zullen vol enthousiasme uitkijken naar het openen van hun cadeautje. Laat hun creativiteit bloeien terwijl ze de modellen bouwen, accessoires ontdekken en spelen met de bijbehorende minifiguren.

De LEGO City adventkalender 2023 is niet alleen een ideaal cadeau voor de feestdagen, het zit ook vol plezier en verrassingen voor kinderen die graag creatief spelen. Ze kunnen de bouwbare modellen, accessoires en minifiguren in de kalender combineren met andere LEGO City speelsets om nog meer avonturen te beleven. Laat hun verbeelding de vrije loop en creëer samen met LEGO City de meest fantastische wereld!

En als kers op de taart bevat de LEGO City adventkalender 2023 een opvouwbare speelmat. Kinderen kunnen de achterkant van de doos uitvouwen en hun eigen gezellige winterwonderland creëren. Laat de minifiguren glijden op het ijs, bouw een sneeuwpop of organiseer een schaatswedstrijd met de ijshockeyspeler. De mogelijkheden zijn eindeloos en de speelmat zorgt voor nog meer speelplezier!

De LEGO City adventkalender 2023 is het perfecte cadeau voor kinderen en fans van LEGO bouwsets vanaf 5 jaar. Met afmetingen van ongeveer 26 cm hoog, 38 cm breed en 7 cm diep past de doos gemakkelijk op elke plek. Bovendien heb je geen batterijen nodig, want de kracht van dit speelgoed komt voort uit de creativiteit van de kinderen zelf.

Elke verrassing in de LEGO City adventkalender is eenvoudig te bouwen. Instructies zijn te vinden aan de binnenkant van elk vakje, zodat kinderen direct aan de slag kunnen. Laat ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze genieten van het speelplezier dat deze adventkalender biedt.

De LEGO City adventspeelsets staan garant voor fantasierijk speelplezier. De kleurrijke miniatuurmodellen en grappige personages inspireren kinderen om hun eigen verhalen te bedenken en te spelen. Of ze nu een spannend avontuur in de stad beleven of een winterse scène creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met LEGO ben je altijd verzekerd van hoogwaardig speelgoed. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, wat betekent dat ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. En dat is al zo sinds 1958! Draag bij aan de ontwikkeling van de creativiteit, cognitieve vaardigheden en fijne motoriek van kinderen met dit geweldige speelgoed.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. Alle stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen zorgeloos spelen en ouders gerust zijn.

Kortom, de LEGO City adventkalender 2023 is het ultieme cadeau voor kinderen en fans van LEGO bouwsets. Maak van de aanloop naar Kerstmis een feestelijke en speelse tijd met deze geweldige adventkalender. Open elke dag een nieuw vakje, bouw de modellen en laat je fantasie de vrije loop in je eigen winterwonderland. Bestel nu en beleef 24 dagen lang plezier en spanning met LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60133

LEGO® City adventkalender

foto van lego set60106

Brandweer starterset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.