Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dierenarts reddingswagen 60382

De LEGO set 60382 is perfect voor jonge dierenartsen en dierenliefhebbers vanaf 4 jaar.
Het bevat een speelgoedambulance met uitneembare brancard, 2 minifiguren van dierenartsen, figuren van een hond en een kat en leuke accessoires.
Met deze set kunnen kinderen spelenderwijs leren over dierenverzorging.
Het is een ideaal cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Waar is LEGO Dierenarts reddingswagen 60382 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60382
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben jij een jonge dierenarts of een echte dierenliefhebber vanaf 4 jaar? Dan is de LEGO® City Dierenarts reddingswagen (60382) bouwset echt iets voor jou! Deze set bestaat uit een speelgoedambulance met uitneembare brancard, 2 minifiguren van dierenartsen, figuren van een hond en een kat en leuke accessoires die voor urenlang speelplezier zorgen.

Deze speelset is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen. Je krijgt een LEGO startsteen, instructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee je jouw model van alle kanten kunt bekijken terwijl je het bouwt. Zo leer je spelenderwijs alles over de dierenverzorging!

LEGO City sets helpen kinderen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden met realistisch speelgoed en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. In deze set kun jij zieke huisdieren op de brancard tillen, de minifiguren van dierenartsen in de ambulance zetten en naar de dichtstbijzijnde dierenkliniek rijden. Alles wat kleine dierenartsen en dierenliefhebbers nodig hebben zit in de doos – inclusief een speelgoedinjectiespuit, babyflesje, voerbak en bot.

Deze speelset met dierenthema is een tof cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen van 4 jaar en ouder. De dierenambulance is ongeveer 5 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed. Je kunt deze set zelf bouwen met behulp van de eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen. Of gebruik de digitale begeleiding via de LEGO Builder app.

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn: dat is al zo sinds 1958. En veiligheid staat altijd voorop bij LEGO® – de onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO® City Dierenarts reddingswagen bouwset en word de beste dierenarts uit de stad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (03-10-2023) € 69.99 (20-08-2023) € 14.24

Ook aanbevolen:

foto van lego set60257

Benzinestation

foto van lego set60065

ATV patrouillevoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.