Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elektrische sportwagen 60383

Met de LEGO City Elektrische sportwagen (60383) kunnen kinderen een coole futuristische sportwagen bouwen met neon gele details, coole wielen en een enorme achterspoiler.
De set bevat ook een oplaadpunt en een minifiguur van een bestuurder.
Kinderen kunnen hun ruimtelijke vaardigheden en creativiteit ontwikkelen tijdens het bouwen en spelen met de auto.
Dit is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Elektrische sportwagen 60383 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60383
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben jij dol op coole auto's en wil je graag je eigen sportwagen bouwen? Dan moet je onze LEGO® City Elektrische sportwagen (60383) hebben! Deze set bevat alle onderdelen om je eigen futuristische sportwagen te bouwen, compleet met neon gele details, coole wielen en een enorme achterspoiler. En het beste van alles? Hij kan echt opladen! De set bevat namelijk ook een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een bestuurder, zodat je fantasierijk rollenspel kunt spelen terwijl je opnieuw energie opdoet!

Onze LEGO City Geweldige voertuigen zijn een geweldige manier voor kinderen om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met auto's en machines. De realistische modellen en leuke personages inspireren eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden. Met de LEGO Builder app kun je intuïtieve zoom- en draaifuncties gebruiken om je model van alle kanten te bekijken terwijl je het bouwt.

Kinderen vanaf 5 jaar zullen genieten van een boeiende bouw- en speelervaring met eenvoudige gedrukte instructies en afbeeldingen. Dankzij de digitale bouwpartner van de app kunnen kinderen hun model van alle kanten bekijken terwijl ze het bouwen, wat geweldig is voor hun ruimtelijke vaardigheden en creativiteit.

Deze LEGO City Elektrische sportwagen is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid - een verjaardag, de feestdagen of als cadeautje tussendoor. Zijn afmetingen zijn ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed en hij wordt aangedreven door de fantasie van kinderen. Bovendien zijn alle LEGO onderdelen vervaardigd volgens strikte kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en vooral leuk om mee te bouwen zijn!

Veiligheid staat voorop bij LEGO, daarom worden alle LEGO stenen en onderdelen getest op gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Kinderen leren spelenderwijs met LEGO en deze speelset is een geweldige manier om hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

Dus waar wacht je nog op? Bouw je eigen LEGO® City Elektrische sportwagen en ga op pad in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (03-10-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 8.52

Ook aanbevolen:

foto van lego set60098

Zware Goederen Vrachttrein

foto van lego set60392

Achtervolging auto op politiemotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.