Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pinguïn Slush truck 60384

Met LEGO set 60384 kunnen kinderen een zomerse sfeer creëren en genieten van fantasierijk spel met de Pinguïn Slush truck.
De set bevat een verkooptruck met 4 'slushmachines', een schuifluik en 2 minifiguren in pinguïnpak.
Met eenvoudige bouwinstructies en de LEGO Builder app kunnen kinderen hun set bouwen en bekijken.
Deze set stimuleert het zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden van kinderen en voldoet aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Pinguïn Slush truck 60384 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
194
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60384
lego insiders punten icoon
130
punten

Met de LEGO® City Pinguïn Slush truck (60384) bouwset creëer je een zomerse sfeer en kun je helemaal opgaan in fantasierijk spel. Deze coole auto met pinguïnthema zit vol leuke functies en mogelijkheden voor kinderen vanaf 5 jaar. Inclusief een bereidingsruimte met maar liefst 4 'slushmachines' en een schuifluik om klanten te bedienen. En als je de klant en de verkoper in pinguïnpak toevoegt, is het feest compleet!

Maar dat is nog niet alles! De LEGO City Pinguïn Slush truck wordt geleverd met eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen. En als je nog meer hulp nodig hebt, dan kun je de LEGO Builder app downloaden. Met deze app heb je een digitale bouwpartner die je helpt bij het bouwen van je set. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties kun je je model van alle kanten bekijken terwijl je het bouwt. Hoe cool is dat?

Door te spelen met de LEGO City Geweldige Voertuigen bouwsets ontdek je spelenderwijs de wereld om je heen. Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met deze set kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos speelplezier.

Deze set bevat een verkooptruck – de LEGO® City Geweldige voertuigen reeks is nog cooler geworden met deze Pinguïn Slush speelgoedtruck vol authentieke kenmerken en functies voor urenlang fantasierijk speelplezier. En wat zit er allemaal in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om de Pinguïn Slush truck te bouwen, plus 2 minifiguren waaronder een verkoper in pinguïnpak.

En het wordt nog leuker, want net als in het echt kunnen kinderen de zijkant van de wagen openen om toegang te krijgen tot een voorbereidingsruimte met 4 'slushmachines'. Zo kunnen ze hun klanten de lekkerste verfrissende slushies serveren. En natuurlijk mogen de pinguïnmuts voor de verkoper en de 2 slushbekers niet ontbreken!

De Pinguïn Slush truck is een perfect cadeau idee voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Met afmetingen van ca. 12 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed is deze set niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook nog eens mooi om neer te zetten. En niet te vergeten, deze set bevat een gedrukte en digitale bouwinstructies. Met de LEGO® Builder app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun model en het vanuit alle hoeken bekijken en draaien.

LEGO® City bouwspeelgoedsets stimuleren het zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden van kinderen terwijl ze bouwen en spelen. En dat is nog niet alles, want alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Dit alles is al zo sinds 1958 en LEGO® blijft tot op de dag van vandaag onderdelen ontwikkelen die voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO City Pinguïn Slush truck is speelgoed waar je op kunt bouwen. Deze set is tot het uiterste getest – LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en eindeloze avonturen beleven met de coole pinguïnverkoper. Bouw de Pinguïn Slush truck en haal een verfrissende slushie bij de vriendelijke pinguïn!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (11-08-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.51

Ook aanbevolen:

foto van lego set60289

Vliegshowjettransport

foto van lego set60177

Vliegshowjet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.