Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Recycle vrachtwagen 60386

Breng groen naar LEGO City met de Recycle vrachtwagen (60386) set.
Kinderen kunnen afval verzamelen, sorteren en recyclen met realistische functies.
De set bevat drie minifiguren en kan bekeken worden via de LEGO Builder app.
Perfect cadeau dat speelplezier combineert met milieubewustzijn.
Veilig en kwalitatief speelgoed.
Bestel nu en breng groen naar LEGO City!

Waar is LEGO Recycle vrachtwagen 60386 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9517-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9917-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
261
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
60386
lego insiders punten icoon
262
punten

Breng groen naar de straten van LEGO City met de nieuwe Recycle vrachtwagen (60386) set! Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt tal van realistische functies die zorgen voor eindeloos speelplezier.

Met een recyclingstation dat is uitgerust met drie vuilniscontainers en een kiepplatform kan je kind de vrachtwagen vullen met afval en het vervolgens legen op de juiste bestemming. Het hefplateau maakt het gemakkelijk om de containers te lossen en te sorteren. Daarnaast bevat deze set drie minifiguren en een schattige kattenfiguur die je kinderen nog meer mogelijkheden bieden om dit model tot leven te brengen.

De bouwinstructies van deze set zijn beschikbaar in zowel gedrukte als digitale formaten. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen het model van alle kanten bekijken terwijl ze het bouwen. Dit zorgt voor nog meer speelplezier en ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden.

De LEGO City Geweldige voertuigen bouwspeelgoedset is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wereld van voertuigen en machines. Met realistische modellen en leuke personages biedt deze set eindeloze inspiratie voor fantasierijk speelplezier.

Met de Recycle vrachtwagen (60386) speelset kunnen kinderen leren over de waarde van recycling en het beschermen van het milieu. Door middel van fantasierijk spel kunnen ze hun kennis over milieuvriendelijke praktijken toepassen en tegelijkertijd plezier hebben.

De set is ook een geweldig LEGO cadeau voor elke gelegenheid, of het nu voor een verjaardag of gewoon zomaar is. Eenmaal gebouwd is de Recycle vrachtwagen ongeveer 8 cm hoog, 21 cm lang en 6 cm breed en kan gemakkelijk worden opgeslagen in de kamer van je kind.

Deze set bevat geen batterijen, maar wordt aangedreven door de verbeelding van je kind. Het is een geweldige manier om hun creativiteit en verbeelding te stimuleren en tegelijkertijd waardevolle vaardigheden te ontwikkelen.

Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte veiligheidseisen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn getest en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kan jij als ouder gerust zijn dat je kinderen spelen met veilig en kwalitatief speelgoed.

Kortom, de Recycle vrachtwagen (60386) set biedt kinderen van alle leeftijden een geweldige speelervaring met tal van realistische functies en leuke personages. Bestel vandaag nog en breng groen naar de straten van LEGO City!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.00 (25-03-2024) € 34.99 (18-05-2023) € 28.30

Ook aanbevolen:

foto van lego set60260

Luchtrace

foto van lego set60145

Buggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.