Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4x4 Terreinwagen avonturen 60387

De LEGO City 4x4 Terreinwagen avonturen (60387) speelset maakt avontuurlijke kampeertrips mogelijk.
Met een indrukwekkende 4x4 terreinwagen, 2 mountainbikes, een kampvuur, een LEGO tent en 2 minifiguren beleef je stoere expedities.
Deze speelset ontwikkelt fysieke vaardigheden, zelfvertrouwen en creativiteit bij kinderen vanaf 6 jaar.
Met eindeloze mogelijkheden en kwaliteitsgarantie is deze set perfect als cadeau.
Bestel vandaag nog jouw eigen 4x4 terreinwagen avonturen speelset.

Waar is LEGO 4x4 Terreinwagen avonturen 60387 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
60387
lego insiders punten icoon
225
punten

Droom jij ook van avontuurlijke kampeertrips midden in de natuur? Nu kan je jouw dromen waarmaken met de LEGO® City 4x4 Terreinwagen avonturen (60387) speelset. Maak je klaar voor stoere expedities met deze indrukwekkende 4x4 terreinwagen met enorme banden en hoge vering. Laad de 2 mountainbikes op het dak en tour in stijl door de mooiste natuurparken. Bouw jouw eigen kamp op met een gezellig kampvuur en een rode LEGO tent. Vergeet niet om de 2 minifiguren en dierenfiguur mee te nemen, want het avontuur wacht op niemand!

Nog nooit was bouwen zo leuk als met deze speelset voor kinderen vanaf 6 jaar. Dankzij de eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de interactieve bouwhandleiding via de LEGO Builder app, kunnen kinderen hun model gemakkelijk van alle kanten bekijken terwijl ze het bouwen. Het bouwen en spelen met deze speelset ontwikkelt niet alleen de fysieke vaardigheden van kinderen, maar stimuleert ook hun zelfvertrouwen en creativiteit.

De LEGO City Geweldige voertuigen speelsets bevatten voertuigen vol leuke functies voor op het land, op het water en in de lucht. Met deze realistische machines die tot de verbeelding spreken, ontdekken kinderen telkens opnieuw fantasierijk speelplezier. Deze speelset is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze LEGO® City 4x4 Terreinwagen avonturen speelset. Je kan elke dag gaan kamperen met deze veelzijdige set. De 4x4 terreinwagen is ca. 8 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed en is klaar om elk avontuur aan te gaan. De set bevat tal van accessoires, zoals een speelgoedcamera, schop, pan en een rugzak, die het spel nog echter maken. Met de digitale bouwinstructies via de LEGO® Builder app, kunnen kinderen zich helemaal onderdompelen in hun kampeeravontuur.

Kwaliteit is altijd gegarandeerd met LEGO®. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Bij LEGO® staat veiligheid voorop, zodat jij zorgeloos kan bouwen en spelen met deze speelset.

Ga op avontuur met de LEGO® City 4x4 Terreinwagen avonturen speelset en beleef de meest zinderende kampeertrips. Deze speelset stimuleert niet alleen de creativiteit en fysieke vaardigheden van kinderen, maar zorgt ook voor urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen. Bestel jouw eigen 4x4 Terreinwagen avonturen speelset vandaag nog.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.00 (03-10-2023) € 29.99 (18-05-2023) € 24.75

Ook aanbevolen:

foto van lego set60244

Helikoptertransport

foto van lego set60182

Pick-uptruck en caravan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.