Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gametoernooi truck 60388

Met de LEGO City Gametoernooi truck (60388) beleef je het gametoernooi van het jaar! De set bevat een speelgoedstadion met 2 gamestations, een stadionscherm, minifiguren van gamers en accessoires.
De set stimuleert fantasierijk spelen en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en bereid je voor op spannende gametoernooien met vrienden en familie!

Waar is LEGO Gametoernooi truck 60388 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 37.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
344
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
60388
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben je klaar voor het gametoernooi van het jaar? Met de LEGO City Gametoernooi truck (60388) beleef je samen met je vrienden een fantastische speelervaring! Deze set zit boordevol mogelijkheden voor fantasierijk spelen en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

Open de trailer van de Gametoernooi truck en onthul het podium met 2 gamestations en een stadionscherm met leuke 'animatie'-functie, plus een trofee voor de winnaar en coole merchandise voor LEGO City's eSport-fans. Voeg de presentator en minifiguren van gamers toe en het toernooi kan beginnen!

De LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets zijn realistische modellen van interessante voertuigen en machines in de echte wereld. Ontdek ze van dichtbij en gebruik je fantasie om de personages tot leven te brengen voor creatieve rollenspellen.

De set komt inclusief interactieve digitale bouwinstructies, met afbeeldingen en de LEGO Builder app. Dit is een geweldige digitale handleiding met zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen.

Neem het op tegen je vrienden en familie en organiseer je eigen gametoernooi met deze speelset van een gametoernooi. Kinderen kunnen de actie op het 'scherm' van het speelgoedstadion laten zien en de voortgangsbalk van de deelnemende minifiguren aanpassen om de spanning op te voeren.

De set is ca. 13 cm hoog, 33 cm lang en 6 cm breed en bevat accessoires voor de minifiguren zoals een winnaarstrofee, microfoon, mobiele telefoon en gameattributen, waaronder grote vuisten en een zwaard.

Met deze LEGO City bouwspeelgoedset leren kinderen spelenderwijs en stimuleren ze hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden door fantasierijk spelen. De kwaliteit van alle LEGO onderdelen voldoet aan strenge eisen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. Alle stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Koop nu de LEGO City Gametoernooi truck en beleef de spannendste gametoernooien met je vrienden en familie. Deze set is een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen, of zomaar tussendoor. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor het gametoernooi van het jaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.00 (03-10-2023) € 44.99 (18-05-2023) € 36.20

Ook aanbevolen:

foto van lego set60313

Ruimtereis pretwagen

foto van lego set60244

Helikoptertransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.