Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Garage voor aanpasbare auto's 60389

Maak je eigen autowerkplaats met de LEGO City Garage (60389)! Deze set bevat een ontwerpmuur, hellingen, een motortakel en 2 aanpasbare auto's.
Met de interactieve bouwinstructies in de LEGO Builder app wordt bouwen nog leuker.
Deze speelset stimuleert creativiteit en zelfvertrouwen bij kinderen vanaf 6 jaar.
Met de LEGO City Garage kunnen kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier beleven!

Waar is LEGO Garage voor aanpasbare auto's 60389 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
507
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60389
lego insiders punten icoon
390
punten

Welkom in de coole wereld van LEGO City Geweldige voertuigen! Met de LEGO City Garage voor aanpasbare auto's (60389) kunnen kinderen hun eigen autowerkplaats bouwen en de meest waanzinnige auto's ontwerpen. Deze set bevat alles wat kinderen nodig hebben om een werkplaats te maken met een ontwerpmuur, hellingen, een motortakel en 2 aanpasbare auto's. Met de minifiguren van 2 monteurs en 2 bestuurders worden de creaties van kinderen nog fantasierijker.

Bouwen is nog nooit zo leuk geweest! Met de interactieve bouwinstructies in de LEGO Builder app kunnen kinderen de modellen van alle kanten bekijken terwijl ze bouwen. Zo wordt bouwen nog leuker en makkelijker. Kinderen kunnen kiezen uit een reeks speelgoedmotoren en modulaire voor- en achtergedeelten met verschillende koplampen, bumpers en spoilers om hun eigen auto te bouwen. Eenmaal gebouwd is de LEGO City Garage voor aanpasbare auto's ca. 9 cm hoog, 32 cm breed en 12 cm diep.

Deze speelset is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar die dol zijn op coole auto's. Het is een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeelding gebruiken om hun eigen auto's te ontwerpen en te bouwen. Door te spelen met deze set stimuleren kinderen hun zelfvertrouwen en creatieve vaardigheden. Het is een geweldige manier om fantasierijk speelplezier te creëren!

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en bouwen met LEGO.

Kortom, de LEGO City Garage voor aanpasbare auto's (60389) is een geweldige aanvulling op elke LEGO collectie. Of het nu gaat om het bouwen van auto's of het spelen met figuurtjes, deze set biedt kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier. Laat je kinderen hun eigen autowerkplaats bouwen en de meest geweldige auto's ontwerpen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.00 (03-10-2023) € 49.99 (18-05-2023) € 40.88

Ook aanbevolen:

foto van lego set60090

Diepzee Duik Scooter

foto van lego set60178

Snelheidsrecordauto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.