Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Parktractor 60390

Met LEGO set 60390 kun je als tuinman aan de slag in LEGO City.
De set bevat een tractor met aanhanger, een boom en jonge boompjes, een tuinman minifiguur, gereedschap en leuke accessoires.
Met interactieve bouwinstructies op je smartphone of tablet kun je nauwkeurig en plezierig bouwen.
Ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar.
Voeg deze set toe aan je LEGO City collectie!

Waar is LEGO Parktractor 60390 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
86
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60390
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben jij klaar om te gaan? Pak dan je bouwstenen en bereid je voor op een nieuw avontuur met LEGO® City! Met de Parktractor-set (60390) ga jij aan de slag als de beste tuinman van de stad. Deze set bevat een stoere tractor met aanhanger, een boom en jonge boompjes, een minifiguur van een tuinman met gereedschap en natuurlijk een lieveheersbeestje en eekhoorn als je jouw groene vingers aan het werk zet!

Met de interactieve bouwinstructies op jouw smartphone of tablet ben je binnen no-time aan het bouwen en creëer je de mooiste groene gebieden in LEGO® City. Zoom in en draai je model 360 graden om het van alle kanten te bekijken terwijl jij nauwkeurig aan het bouwen bent. Ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar die fan zijn van bouwen en spelen.

Maak jouw LEGO® City compleet en voeg deze coole Parktractor set toe aan je collectie! De sets van LEGO® City Geweldige voertuigen bevatten realistische voertuigen en machines en leuke personages die fantasierijke rollenspellen inspireren. Laat je kinderen experimenteren met voertuigen en machines voor op het land, op het water en in de lucht en laat ze hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen.

De Parktractor set bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Met een tractor die ongeveer 7 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed is samen met een speelgoedaanhangwagen, boom en jonge boompjes en vele andere accessoires zoals een gieter, bezem en schop. Dit maakt deze set het ideale cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar voor verjaardagen, de feestdagen of een andere gelegenheid.

LEGO® City sets ondersteunen kinderen in hun ontwikkeling met leuk speelgoed en personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte eisen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel zijn en altijd leuk om mee te bouwen. Veiligheid is de hoogste prioriteit. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met deze fantastische Parktractor set en breng jouw tuin tot leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (03-10-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 8.87

Ook aanbevolen:

foto van lego set60292

Stadscentrum

foto van lego set60388

Gametoernooi truck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.