Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kiepwagen, bouwtruck en sloopkraan 60391

De LEGO City Kiepwagen, bouwtruck en sloopkraan (60391) is een avontuurlijke bouw- en speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bevat 3 bouwvoertuigen, een vervallen huis met sloopfunctie, 3 minifiguren van bouwvakkers en talloze accessoires voor eindeloos speelplezier. De set is eenvoudig te bouwen en wordt geleverd met instructies en de LEGO Builder app. Het stimuleert de creativiteit, verbeelding en bouwvaardigheden van kinderen. De set is ook geschikt als cadeau en is veilig en van hoge kwaliteit. Bestel nu en ervaar het avontuur van LEGO City!

Waar is LEGO Kiepwagen, bouwtruck en sloopkraan 60391 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
235
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60391
lego insiders punten icoon
375
punten

De LEGO® City Kiepwagen, bouwtruck en sloopkraan (60391) is niet zomaar een bouw- en speelset. Het is een avontuur dat speciaal ontworpen is voor jonge kinderen vanaf 4 jaar. Met deze set leren kinderen terwijl ze bouwen en spelen. Het bevat 3 bouwvoertuigen, een vervallen huis met sloopfunctie, 3 minifiguren van bouwvakkers en leuke accessoires voor eindeloos speelplezier.

Deze speelset is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen. Het is eenvoudig te bouwen en wordt geleverd met een LEGO startsteen, instructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen inzoomen, de modellen draaien en ze van alle kanten bekijken terwijl ze bouwen. Zo krijgen ze een interactieve bouwpartner die hun creativiteit stimuleert en hun bouwvaardigheden verbetert. Het is een unieke ervaring die kinderen helpt om hun fantasie tot leven te brengen.

LEGO City Geweldige voertuigen brengt de wereld van interessante voertuigen en machines tot leven. De realistische modellen en leuke personages inspireren kinderen om hun eigen verhalen te bedenken en te spelen. Met de LEGO City bouwsets kunnen kinderen de voertuigen van dichtbij ontdekken en hun eigen avonturen beleven.

Wat zit er allemaal in deze geweldige speelset? Alles wat kinderen nodig hebben om een transporttruck, een sloopkraan, een kiepwagen en een vervallen huis te bouwen. Daarnaast zijn er 3 minifiguren van bouwvakkers en leuke accessoires voor fantasierijk rollenspel. Kinderen kunnen met de kogel zwaaien om het vervallen huis te slopen en vervolgens de sloopkogel vervangen door een laadschop om het puin in de kiepwagen te scheppen.

Deze bouw- en speelset is niet alleen leuk, maar kan ook worden gegeven als cadeau. Het stimuleert de creativiteit van kinderen en biedt urenlang speelplezier. Het is het perfecte cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Eenmaal gebouwd is de transporttruck ongeveer 9 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed. Het is een compact voertuig dat kinderen gemakkelijk kunnen vasthouden en mee kunnen spelen. Daarnaast zijn er accessoires voor de minifiguren, waaronder een koevoet, een kruiwagen, een walkietalkie en een blauwdruk van een gebouw. Deze accessoires zorgen voor nog meer speelmogelijkheden en stimuleren de verbeelding van kinderen.

Deze set is ontworpen voor jonge bouwers en bevat een LEGO startsteen, eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en digitale begeleiding via de LEGO Builder app. Het is een geweldige manier om kinderen te begeleiden bij hun bouwervaring en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden.

Met LEGO City bouwspeelgoedsets leren kinderen spelenderwijs. Het stimuleert hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden door middel van creatief spel. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken. Het is een educatieve ervaring die plezier en leren combineert.

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Veiligheid is ook een prioriteit bij LEGO. De stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Ouders kunnen erop vertrouwen dat LEGO speelgoed veilig is voor hun kinderen.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van LEGO City en beleef eindeloos speelplezier met de Kiepwagen, bouwtruck en sloopkraan (60391) set. Het is een avontuur dat jong en oud zal inspireren en vermaken. Bestel nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60332

Roekeloze Scorpion stuntmotor

foto van lego set60365

Appartementsgebouw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.