Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Terreinwagen en otterhabitat 60394

Ontdek de natuur met de LEGO City Terreinwagen en otterhabitat set.
Inclusief terreinwagen, otterfiguren, een kikker en een vogel.
Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker en uitdagender.
Combineer deze set met andere LEGO City speelsets voor nog meer avontuur.
Veilig en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waar is LEGO Terreinwagen en otterhabitat 60394 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
60394
lego insiders punten icoon
75
punten

Met de LEGO City Terreinwagen en otterhabitat kunnen kinderen vanaf 5 jaar de schoonheid van de natuur ontdekken en beleven. Deze speelset bestaat uit een robuuste terreinwagen en een prachtige waterrijke omgeving, compleet met speelse otterfiguren, een kikker en een vogel. Als kers op de taart bevat de sets ook een parkwachter minifiguur, zodat kinderen zelf kunnen ervaren hoe het is om in de natuur te werken en wilde dieren te spotten.

Met de eenvoudige bouwinstructies en de LEGO Builder app voor smartphones en tablets is deze speelset de ideale manier om kinderen vanaf 5 jaar vertrouwd te maken met de LEGO bouw- en speelervaring. De app heeft een intuïtieve zoom- en draaifunctie, waarmee kinderen hun creaties vanuit alle hoeken kunnen bekijken tijdens het bouwen. Zo wordt het bouwproces nog leuker en uitdagender!

LEGO City staat bekend om zijn coole voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages voor leuke rollenspellen gebaseerd op situaties uit het echte leven. Met de Terreinwagen en otterhabitat set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zich midden in de actie wanen. Combineer deze set met andere LEGO City speelsets voor nog meer avontuur en speelplezier!

Deze set is niet alleen ontzettend leuk om cadeau te geven aan dierenliefhebbers en avonturiers vanaf 5 jaar, maar ook ontzettend veilig. Alle LEGO City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO onderdelen worden bovendien uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spelen.

Kortom, deze LEGO City Terreinwagen en otterhabitat set is de perfecte manier om de schoonheid van de natuur te ontdekken en beleven. Laat kinderen op avontuur gaan met de parkwachter minifiguur en verken de waterrijke omgeving met schattige otters, kikkers en vogels. Deze speelset is niet alleen educatief, maar ook ontzettend leuk en uitdagend voor kinderen vanaf 5 jaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (18-05-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set60330

Ziekenhuis

foto van lego set60032

Arctic Sneeuwscooter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.