Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Combo-racepakket 60395

Maak je klaar voor ultrasnelle races met het LEGO City Combo-racepakket (60395)! Deze set bevat een rode sportauto, een gele terreinwagen en een blauwe speedboot die je kunt aanpassen en combineren. Met gedrukte bouwinstructies en de LEGO Builder app maak je de modellen eenvoudig en kun je je bouwvoortgang bijhouden. Deze speelset is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt eindeloos speelplezier en creatieve mogelijkheden. Bestel nu jouw LEGO City Combo-racepakket en start de raceavonturen!

Waar is LEGO Combo-racepakket 60395 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
362
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60395
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben je een fan van de game LEGO 2K Drive en ben je 6 jaar of ouder? Dan ga je dolblij zijn met het LEGO City Combo-racepakket (60395)! In deze te gekke speelset vind je een rode sportauto, een gele terreinwagen en een blauwe speedboot. En het beste van alles? Je kunt de voertuigen aanpassen en combineren met verwisselbare modules voor ultrasnelle races!

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de actie uit 2K Drive naspelt of je eigen spannende races organiseert met de 3 minifiguren van coureurs. Race door de stad en scheur over het water met deze geweldige set!

Maar dat is nog niet alles. Bij deze set krijg je ook eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies én instructies in de LEGO Builder app. Met behulp van deze intuïtieve bouwgids kun je tijdens het bouwen inzoomen, de modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je in de app ook je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Digitaal bouwplezier ten top!

LEGO City speelsets zijn ontzettend cool omdat ze kinderen meenemen naar een wereld vol actie. Met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages kunnen kinderen eindeloze rollenspellen bedenken en spelen. Stap in de wereld van LEGO City en laat je fantasie de vrije loop!

Hier zijn nog wat meer details over het LEGO City Combo-racepakket (60395):

- Racepakket met drie voertuigen – naspelen wat je hebt geleerd in de game LEGO 2K Drive of je eigen races organiseren met deze te gekke LEGO City Combo-racepakket (60395) speelset.
- Wat zit er in de doos? – Alles wat je nodig hebt om een rode sportauto, een gele terreinwagen en een blauwe speedboot te bouwen, precies zoals je ze hebt gezien in de LEGO 2K Drive videogame. Plus 3 minifiguren van coureurs.
- Kenmerken en functies – De voertuigen in deze set hebben verwisselbare voor- en achtermodules en motoren, zodat je razendsnelle combinaties en aanpassingen kunt maken.
- Op zoek naar een geweldig cadeau voor kinderen? – Verras racefans vanaf 6 jaar met deze speelset voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar.
- Speelgoed om mee te spelen en neer te zetten – De speedboot is ongeveer 3 cm hoog, 19 cm lang en 4 cm breed. Perfect om neer te zetten en mee te spelen!
- Geen batterijen nodig – Deze voertuigen worden aangedreven door de fantasie van kinderen. Laat je verbeelding de vrije loop en race over de wegen en het water.
- Interactieve gids – Ontdek de intuïtieve LEGO Builder app. Hiermee kun je inzoomen, modellen draaien en ze in 3D bekijken. Houd je bouwvoortgang bij en ontdek en bewaar virtuele speelsets.
- Eindeloze actie – Combineer deze set met andere sets uit het LEGO City assortiment voor nog meer plezier en avonturen.
- Getest op kwaliteit – Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, wat betekent dat ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. Geweldige kwaliteit sinds 1958!
- Veiligheid staat voorop – LEGO stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Laat je kinderen dus met een gerust hart spelen.

Het LEGO City Combo-racepakket (60395) is een absolute must-have voor raceliefhebbers en LEGO fans van 6 jaar en ouder. Verzamel je vrienden, bouw de voertuigen en organiseer epische races door de stad en over het water. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze te gekke set!

Bestel nu het LEGO City Combo-racepakket (60395) en laat de raceavonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60279

Kleine bluswagen

foto van lego set60000

Brandweermotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.