Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monstertruckrace 60397

Beleef urenlang speelplezier met LEGO set 60397, de City Monstertruckrace. Bouw monstertrucks met taco- en piratenthema, pas ze aan met verwisselbare modules en gebruik grappige functies zoals de guacamolewerper en de speelgoedpiratenkist. De set bevat ook 2 minifiguren van coureurs uit LEGO 2K Drive. Met de LEGO Builder app kun je je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Combineer deze set met andere LEGO City sets voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Monstertruckrace 60397 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60397
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij de City Monstertruckrace! Ben jij een fan van speelgoedauto's en de LEGO® 2K Drive videogame? Dan zul je urenlang speelplezier beleven met deze te gekke speelset. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen genieten van de opwinding van 2K Drive actie of hun eigen spannende races organiseren tussen de minifiguren van de taco- en piratencoureur.

In deze interactieve bouwervaring krijg je eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen en stapsgewijze instructies in de LEGO Builder app. Met deze intuïtieve bouwgids kun je jouw model tijdens het bouwen in 3D bekijken. Daarnaast kun je in de app jouw bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan.

De LEGO City speelsets nemen jou mee naar een wereld vol actie. Bedenk zelf spannende verhalen met de gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages die eindeloze rollenspellen stimuleren.

Bereid je voor op leuke en snelle race-actie! Met deze City Monstertruckrace speelgoedset kun je genieten van de actie uit de game LEGO® 2K Drive of jouw eigen races organiseren. In de doos vind je alles wat je nodig hebt om de monstertrucks met taco- en piratenthema te bouwen, inclusief 2 minifiguren van coureurs uit de LEGO® 2K Drive videogame.

Deze set heeft ook te gekke eigenschappen en functies. Je kunt upgrades aan jouw speelgoedraceauto's bevestigen en deze aanpassen met de verwisselbare modules aan de voor- en achterkant. En dat is nog niet alles! Er zijn grappige kenmerken en functies die het speelplezier nog groter maken. Lanceer LEGO® elementen vanuit de guacamolewerper of kieper speelgoedvissen uit de schatkist om jouw tegenstander te vertragen en de race te winnen.

Deze monstertruckraceset is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een perfect cadeau voor alle gelegenheden. Of het nu een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid is, kinderen en racefans van 7 jaar en ouder zullen hier dolgelukkig mee zijn.

De afmetingen van de taco-monstertruck zijn ongeveer 10 cm hoog, 12 cm lang en 8 cm breed. En om nog meer speelplezier te garanderen, bevat deze set diverse speelgoedaccessoires. Zo vind je 2 LEGO® elementwerpers om te bevestigen, 4 lanceerelementen, een speelgoedpiratenkist en een visfiguur.

Met de interactieve gids van de LEGO® Builder app kun je nog dieper in de wereld van bouwen duiken. Zoom in en draai modellen in 3D, houd jouw bouwvoortgang bij en ontdek en sla virtuele speelsets op.

Wil je nog meer plezier en avonturen beleven? Combineer deze set dan met andere sets uit het LEGO® City assortiment! Er is geen limiet aan wat je kunt bouwen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij LEGO® staat veiligheid voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. Dit is al zo sinds 1958. Bovendien worden LEGO® stenen en onderdelen tot het uiterste getest. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Stap achter het stuur en beleef de spanning van de City Monstertruckrace!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60323

Stuntvliegtuig

foto van lego set60166

Zware reddingshelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.