Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gezinswoning en elektrische auto 60398

De LEGO City Gezinswoning en elektrische auto speelset is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een modulaire gezinswoning, elektrische auto en minifiguren biedt deze set eindeloos speelplezier. Ook bevat de set een oplaadpunt voor elektrische voertuigen en 'zonnepanelen'. Met de interactieve digitale bouwinstructies en LEGO Builder app kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun bouwvaardigheden ontwikkelen. De set is perfect voor cadeaugelegenheden en kan gecombineerd worden met andere LEGO City sets. Bereid je voor op avontuur in LEGO City!

Waar is LEGO Gezinswoning en elektrische auto 60398 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
462
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60398
lego insiders punten icoon
397
punten

Welkom in LEGO® City, waar avontuur altijd om de hoek ligt! Ben je klaar voor eindeloos speelplezier met de LEGO City Gezinswoning en elektrische auto (60398) speelset? Deze set is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en zit boordevol leuke functies en minifiguren om je fantasie de vrije loop te laten.

Stap binnen in de gezellige Gezinswoning en ontdek de modulaire kamers. In de serre met eethoek kun je heerlijk dineren met het hele gezin. De keuken is uitgerust met alle moderne gemakken en heeft genoeg ruimte om de lekkerste gerechten te bereiden. In de slaapkamers kun je lekker tot rust komen en dromen over spannende avonturen. En vergeet de badkamer niet, waar je een verfrissende douche kunt nemen na een drukke dag.

Maar dat is nog niet alles! Deze speelset bevat ook een 'oplaadpunt' voor elektrische voertuigen en 'zonnepanelen'. Laad de elektrische auto op en maak gebruik van de vernieuwbare energiebronnen om de stad groener te maken. En met de LEGO wegplaat kun je de Gezinswoning eenvoudig verbinden met andere LEGO City sets, zodat je je eigen bruisende stad kunt bouwen.

Wat deze set nog specialer maakt, is de interactieve digitale bouwinstructies. Download de LEGO Builder app en laat je meeslepen in een boeiende bouwervaring. Met de app kun je modellen in 3D visualiseren terwijl je aan het bouwen bent, je bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw een stad vol avontuur!

Maar LEGO City sets zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ze leren je ook belangrijke vaardigheden tijdens het bouwen. Ontwikkel je fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossende vermogen terwijl je elke kamer van de Gezinswoning in elkaar zet. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat je fantasie de vrije loop met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en inspirerende personages. LEGO City is de perfecte manier om het dagelijks leven op een leuke en spannende manier te weerspiegelen.

De LEGO City Gezinswoning en elektrische auto speelset bevat alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier. Bouw het modulaire huis en de elektrische auto en maak gebruik van de minifiguren en puppyfiguur om je eigen avonturen te bedenken. De set is ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 6 jaar en ouder, of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid is.

Met afmetingen van ongeveer 17 cm hoog, 19 cm breed en 16 cm diep voor het huis en 4 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed voor de 'elektrische' auto, is deze speelset perfect om overal mee naartoe te nemen. En met de LEGO minifiguuraccessoires, zoals een speelgoedgieter, voetbaldoel, voetbal en 2 pannen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ontdek nu de intuïtieve LEGO Builder app en laat je meeslepen in de wereld van LEGO City. Zoom in, draai modellen in 3D en hou je bouwvoortgang bij terwijl je je eigen virtuele speelsets ontdekt en opslaat. Combineer deze set met andere sets uit het LEGO City assortiment voor nog meer plezier en avonturen.

Bij LEGO streven we naar de hoogste kwaliteit en veiligheid. Al onze LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk zijn om mee te bouwen. We testen onze stenen en onderdelen tot het uiterste, zodat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart bouwen en spelen met LEGO City.

Dus waar wacht je nog op? Betreed LEGO City en ontdek alle avonturen die op je wachten. Bouw je eigen stad en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO City Gezinswoning en elektrische auto speelset. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef het leven in LEGO City op een speelse en spannende manier.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60022

Vrachtterminal

foto van lego set60207

Luchtpolitie drone-achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.