Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Groene racewagen 60399

Stap in de wereld van snelheid en avontuur met de LEGO City Groene racewagen (60399)! Deze te gekke raceauto opent de deur naar eindeloos speelplezier voor jonge en oudere kinderen vanaf 4 jaar. Moedig je kleine racer aan en ontdek samen de magie van spelen met deze LEGO racewagen, inclusief minifiguren en een glimmende trofee. Bouwen is gemakkelijk met de handige LEGO startsteen en instructies, en de LEGO Builder app maakt het bouwproces nog leuker. Combineer deze set met andere LEGO City sets voor nog meer avonturen.

Waar is LEGO Groene racewagen 60399 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60399
lego insiders punten icoon
65
punten

Stap in de wereld van snelheid en avontuur met de LEGO® City Groene racewagen (60399)! Deze te gekke raceauto opent de deur naar eindeloos speelplezier voor jonge en oudere kinderen vanaf 4 jaar. Moedig je kleine racer aan en ontdek samen de magie van spelen met deze LEGO racewagen, die is uitgerust met sportieve banden en een super coole achterspoiler. Alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog minifiguren van een fotograaf en een coureur meegeleverd, samen met een glimmende trofee om te winnen!

Met deze LEGO set wordt het bouwen van de racewagen een fluitje van een cent. Zelfs kinderen vanaf 4 jaar kunnen met gemak deze speelgoedauto in elkaar zetten. De set bevat een handige LEGO startsteen, duidelijke instructies met fantastische afbeeldingen én toegang tot de LEGO Builder app. Deze app is als een digitale bouwpartner, waarbij intuïtieve functies het mogelijk maken om in te zoomen op de modellen, ze van alle kanten te bekijken en zelfs te draaien. Zo wordt het bouwproces nog leuker en interactiever!

LEGO City speelsets staan garant voor actie, avontuur en eindeloze mogelijkheden. Met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages wordt de fantasie van kinderen geprikkeld en worden ze uitgenodigd om hun eigen verhalen te bedenken. En het leuke is, je kunt deze racewagen combineren met andere LEGO City sets (apart verkrijgbaar) om je verzameling uit te breiden en nog meer avonturen te beleven!

Stel je eens voor dat je als een echte autocoureur over de baan raast. De wind waait door je haren terwijl je de bochten neemt en je tegenstanders achter je laat. De adrenaline stroomt door je lichaam terwijl je één doel voor ogen hebt: de overwinning behalen en de glinsterende trofee in handen krijgen. Met de LEGO City Groene racewagen kun je deze droom werkelijkheid laten worden!

De racewagen is ontworpen met oog voor detail. De sportieve banden zorgen voor de perfecte grip op het asfalt, zodat je zonder problemen door de scherpste bochten kunt racen. En de coole achterspoiler zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar ook voor extra neerwaartse druk, wat de stabiliteit van de auto ten goede komt. Zo kun je supersnel over de racebaan scheuren en je tegenstanders ver achter je laten!

Daarnaast bevat de set ook minifiguren van een fotograaf en een coureur. De fotograaf is er om de mooiste acts vast te leggen en de meest spannende momenten vast te leggen. Zo kun je later terugkijken op je avonturen en de coolste foto's delen met je vrienden. De coureur is natuurlijk de held achter het stuur. Hij is vastberaden om te winnen en zal alles op alles zetten om als eerste over de finishlijn te komen. Met zijn ervaring en behendigheid is hij een geduchte tegenstander voor iedereen die het tegen hem durft op te nemen!

En laten we de glimmende trofee niet vergeten. Deze trofee is dé beloning voor je harde werk en toewijding. Win de race en je krijgt de trofee mee naar huis om te laten zien aan je familie en vrienden. Hij zal schitteren in het zonlicht en herinneringen oproepen aan je fantastische raceavonturen. Kortom, deze trofee is een pronkstuk dat je met trots kunt tonen!

Ben je klaar om de wereld van LEGO City binnen te stappen? Leg de racewagen nu in je winkelmandje en begin aan een nieuw avontuur vol snelheid, actie en plezier! Bouw je eigen racebaan, nodig je vrienden uit en race tegen elkaar om te bepalen wie de snelste coureur is. Of misschien wil je wel je eigen race-evenement organiseren, waarbij je de racewagen tot het uiterste drijft en onvergetelijke stunts uithaalt. Met LEGO City is alles mogelijk!

En vergeet niet, met LEGO City is het bouwplezier nooit voorbij. Deze set biedt eindeloze mogelijkheden om je eigen wereld te creëren. Bouw je racewagen om tot een supercar, voeg nieuwe elementen toe en ontwerp je eigen unieke voertuig. Of gebruik de LEGO bouwstenen om een hele nieuwe racebaan te creëren, compleet met tribunes, pitstraat en publiek dat juicht! Met LEGO City zijn de mogelijkheden eindeloos en is geen race te gek!

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO City Groene racewagen vandaag nog in huis en bereid je voor op het raceseizoen van je leven. Word de snelste, de dapperste en de meest geweldige autocoureur die LEGO City ooit heeft gezien. Kruip achter het stuur, geef gas en laat de race beginnen! Binnen no time zul je verliefd worden op dit geweldige bouwspeelgoed en wil je elke dag opnieuw de racebaan op. LEGO City is klaar voor jou, ben jij klaar voor LEGO City?

Laatste update: 2024-01-11 22:22:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60004

Brandweerkazerne

foto van lego set60052

Vrachttrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.