Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Karts en racers 60400

De LEGO City 60400 Karts en racers speelgoedset is perfect voor jonge racewagenliefhebbers vanaf 5 jaar oud. Deze set bevat 2 minifiguren van coureurs en coole oranje en turquoise minikarts voor spannende racen. Met gedrukte bouwinstructies en digitale instructies in de LEGO Builder app is het bouwen een interactieve ervaring. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen avonturen creëren. Deze set is een geweldige toevoeging aan elke LEGO City verzameling.

Waar is LEGO Karts en racers 60400 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
99
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60400
lego insiders punten icoon
65
punten

Voor alle jonge racewagenliefhebbers is er nu de LEGO® City Karts en racers (60400) speelgoedset! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar oud en biedt eindeloze actie en avontuur. Met deze set kunnen kleine racers spannende wedstrijden naspelen met de coole oranje en turquoise minikarts. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog eens 2 minifiguren van coureurs om de races nog realistischer te maken!


Deze kartset is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor jonge LEGO-fans. Dankzij de eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies kunnen kinderen direct aan de slag. Daarnaast zijn er ook digitale instructies beschikbaar in de LEGO Builder app. Deze app maakt het bouwen nog leuker en interactiever. Kinderen kunnen inzoomen op de modellen, ze in 3D draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. Zo kunnen ze hun bouwvaardigheden verbeteren terwijl ze plezier hebben!


En dat is nog niet alles! In de app kunnen kinderen ook hun voortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Zo kunnen ze nieuwe werelden verkennen en hun eigen avonturen creëren, zelfs als ze niet fysiek met hun LEGO-stenen spelen. Met LEGO City kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen fantastische verhalen bedenken.


LEGO City is de ideale manier om kinderen kennis te laten maken met allerlei interessante voertuigen en machines. Met realistische modellen en leuke personages worden kinderen geïnspireerd om hun eigen avonturen te beleven. Met de LEGO City Karts en racers speelgoedset kunnen kinderen achter het stuur kruipen van deze snelle karts en de spanning van het racen ervaren.


Deze set bevat alles wat jonge coureurs nodig hebben om te beginnen met racen. De oranje en turquoise minikarts zijn stijlvol en snel, perfect voor snelle rondes op de racebaan. En met de 2 minifiguren van coureurs kunnen kinderen hun eigen racecompetities organiseren en hun favoriete coureur aanmoedigen. Wie zal er als eerste over de finishlijn komen?


De LEGO City Karts en racers speelgoedset is niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook een fantastische toevoeging aan elke LEGO City verzameling. Bouw een hele stad vol met spannende voertuigen en beleef talloze avonturen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Dus waar wacht je nog op? Stap in je kart, zet je helm op en bereid je voor op de ultieme race-ervaring met de LEGO City Karts en racers speelgoedset. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je snelle rondes maakt op de racebaan. Verzamel al je vrienden en organiseer je eigen racewedstrijd. Wie zal er als eerste over de finishlijn komen? Het avontuur begint hier!


Let op: deze set heeft het unieke nummer 60400. Onthoud dit nummer goed, want het kan handig zijn als je jouw LEGO City collectie verder wilt uitbreiden. Verzamel alle sets met verschillende nummers en creëer je eigen LEGO City wereld.


Met LEGO City ben jij de baas en bepaal jij welke avonturen je beleeft. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO City en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2024-01-11 22:12:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60337

Passagierssneltrein

foto van lego set60252

Construction Bulldozer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.