Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stoomwals 60401

De LEGO City Stoomwals (60401) is de ultieme droom voor alle truck- en bouwvoertuigliefhebbers. Met zijn robuuste banden, glimmende trommel en echt 'zwaailicht' is deze stoomwals een echte eyecatcher. De set prikkelt de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen en kan perfect gecombineerd worden met andere LEGO City speelsets. Dankzij de makkelijk te volgen bouwinstructies en de digitale handleiding in de LEGO Builder app kunnen jonge bouwers genieten van een meeslepende bouwervaring. Met de gigantische banden en glanzende trommel is de stoomwals geschikt voor elke ondergrond. Het bijgeleverde minifiguurtje van de bestuurder past in de stoere cabine, waar hij het avontuur tegemoet kan gaan. De stoomwals is niet alleen leuk om mee te bouwen, maar ook om mee te spelen. Combineer de set met andere LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets en creëer je eigen stad vol avontuur. De gedrukte bouwgids en digitale instructies in de LEGO Builder app maken het bouwproces nog leuker en eenvoudiger. Kortom, de LEGO City Stoomwals (60401) biedt kwaliteit, creativiteit en eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Stoomwals 60401 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60401
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak kennis met de stoerste stoomwals van de stad! De LEGO® City Stoomwals (60401) is de ultieme droom voor alle truck- en bouwvoertuigliefhebbers. Met zijn robuuste banden en glimmende trommel is deze stoomwals een echte eyecatcher. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog eens een echt 'zwaailicht' en een cabine waar de stoere bestuurder in past. Deze set prikkelt de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen vanaf 5 jaar en kan perfect gecombineerd worden met andere speelsets (apart verkrijgbaar) uit het uitgebreide LEGO City assortiment.


Jonge bouwers kunnen genieten van een meeslepende bouwervaring met behulp van de makkelijk te volgen bouwinstructies en de digitale handleiding in de LEGO Builder app. Met deze handige bouwpartner kunnen ze tot in detail inzoomen, de sets in 3D draaien en de modellen vanuit alle hoeken bewonderen terwijl ze aan het bouwen zijn.


Overal om zich heen zien kinderen interessante voertuigen en machines. Dankzij de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze deze voertuigen van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die garant staan voor eindeloos fantasierijk speelplezier.



Bij LEGO weten ze als geen ander dat iedereen wel een beetje avontuur kan gebruiken. Met de LEGO City Stoomwals (60401) kunnen jong en oud zich helemaal uitleven in de wereld van de bouw en de machines. Of je nu je eigen bouwwerken wilt maken, wil spelen in de mini-stad of gewoonweg wilt genieten van de fantastische details van deze stoomwals, alles is mogelijk!



De stoomwals heeft gigantische banden die perfect zijn voor elke ondergrond. Of je nu over zand, modder of stenen rolt, deze stoomwals laat overal zijn indruk achter. De glanzende trommel draait soepel rond, waardoor je elke klus in een handomdraai klaart.



Maar dat is nog niet alles! De LEGO City Stoomwals is uitgerust met een echt werkend 'zwaailicht' dat knippert en draait, net als bij een echte stoomwals. Hiermee kun je iedereen laten weten dat je onderweg bent naar je volgende bouwproject!



En laten we vooral niet de cabine van de stoomwals vergeten. Hierin past de bijgeleverde minifiguur van de bestuurder, klaar om het avontuur tegemoet te gaan. In deze comfortabele en stoere cabine heeft de bestuurder altijd alles onder controle. Hij kan de stoomwals veilig door de straten van LEGO City manoeuvreren en elk bouwproject tot een succes maken.



De LEGO City Stoomwals (60401) is niet alleen leuk om mee te bouwen, maar ook om mee te spelen. Combineer deze set met andere LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets en creëer je eigen stad vol avontuur. Bouw hoge wolkenkrabbers, bruggen of misschien wel jouw droomwoning. Met LEGO is alles mogelijk!



En het beste van alles is dat LEGO altijd blijft vernieuwen. Naast de gedrukte bouwgids krijg je ook toegang tot digitale instructies via de LEGO Builder app. Met deze app kun je de sets tot in de kleinste details bekijken en kun je zelfs verschillende modellen in 3D draaien. Zo wordt het bouwen van je eigen LEGO City nog leuker en eenvoudiger!



Kies voor kwaliteit en creativiteit. Kies voor LEGO City! Ontdek de LEGO City Stoomwals (60401) en laat je fantasie de vrije loop. Ga op avontuur met deze geweldige stoomwals, bouw de meest indrukwekkende bouwwerken en wordt de held van LEGO City!

Laatste update: 2024-01-11 22:19:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60209

Luchtpolitie diamantroof

foto van lego set60070

Watervliegtuig achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.