Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blauwe monstertruck 60402

De LEGO City Blauwe monstertruck (60402) is een spannende speelgoedset voor kinderen vanaf 5 jaar. De set bevat een stoere terreinwagen met gigantische rubberen banden en een bestuurders minifiguur. Met de gedrukte bouwinstructies en de digitale instructies in de LEGO Builder app kunnen kinderen hun modellen zelfs in 3D visualiseren tijdens het bouwen. Deze set biedt urenlang speelplezier, ontwikkelt bouwvaardigheden en kan gecombineerd worden met andere LEGO City sets. Haal snel de LEGO City Blauwe monstertruck (60402) in huis voordat ze uitverkocht zijn!

Waar is LEGO Blauwe monstertruck 60402 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
148
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60402
lego insiders punten icoon
104
punten

Ben je op zoek naar een spannende speelgoedset voor kinderen vanaf 5 jaar? Stop met zoeken! De LEGO® City Blauwe monstertruck (60402) is precies wat je nodig hebt. Deze stoere terreinwagen heeft gigantische rubberen banden en een stevig ontwerp dat gemaakt is voor actievol speelplezier. Je kind zal het geweldig vinden om rond te rijden en waanzinnige sprongen te maken met deze speelgoedauto. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook nog een minifiguur van een bestuurder!

Wat deze set echt bijzonder maakt, is de leuke bouwervaring die het biedt. Met zowel gedrukte bouwinstructies als stapsgewijze digitale instructies in de LEGO Builder app, kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Ze kunnen hun modellen zelfs in 3D visualiseren tijdens het bouwen, hun voortgang bijhouden en zelfs virtuele speelsets ontdekken en opslaan. Hoe cool is dat?

Laat je fantasie de vrije loop in LEGO City, waar alles mogelijk is! Hier kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken, of ze nu als piloot door de lucht vliegen, als coureur over circuits racen, als politieagent boeven achtervolgen of als brandweerman branden blussen. En met de mogelijkheid om deze set te combineren met andere sets uit het LEGO City assortiment (apart verkrijgbaar), is het speelplezier eindeloos!

Maar laten we het nu even hebben over deze specifieke LEGO set. De LEGO City Blauwe monstertruck (60402) heeft niet alleen een geweldig ontwerp, maar biedt ook talloze speelmogelijkheden. Stel je voor dat je kind met de monstertruck door de ruigste terreinen rijdt, over hoge heuvels springt en spectaculaire stunts uitvoert. Met zijn enorme rubberen banden is deze terreinwagen klaar voor elke uitdaging!

En laten we de bestuurder in deze set niet vergeten! Met de bijgevoegde minifiguur kan je kind zijn eigen verhalen bedenken en avonturen beleven. Misschien is de bestuurder een dappere stuntman die de gevaarlijkste sprongen durft te maken. Of misschien is hij een ervaren coureur die in de monstertruck de ene na de andere race wint. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is allemaal aan je kind om te beslissen!

Maar deze set biedt niet alleen urenlang speelplezier, het is ook nog eens een geweldige manier om de bouwvaardigheden van je kind te ontwikkelen. Door de LEGO steentjes samen te voegen en de monstertruck stap voor stap op te bouwen, leert je kind al doende over ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en probleemoplossend denken. En het beste van alles is dat het bouwen van de monstertruck zo leuk is, dat je kind niet eens doorheeft dat hij aan het leren is!

Ben je klaar om de LEGO City Blauwe monstertruck (60402) aan je verzameling toe te voegen? Bereid je voor op urenlang speelplezier in de ruigste terreinen, de meest spectaculaire sprongen en de coolste avonturen. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, de monstertruck staat altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

Dus waar wacht je nog op? Klaar om je eigen LEGO City avonturen te beleven? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel en vraag naar de LEGO City Blauwe monstertruck (60402). Maar wacht niet te lang, want deze set is razend populair en kan snel uitverkocht zijn. Onthoud het nummer 60402 en zorg ervoor dat je er een bemachtigt voordat ze op zijn. Veel speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 21:50:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60330

Ziekenhuis

foto van lego set60249

Straatveegmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.