Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ambulance en snowboarder 60403

De LEGO set 60403 is een speelset met een stoere speelgoedambulance en een miniatuur skatepark. De set bevat minifiguren van een snowboarder en een ambulanceverpleegkundige. Met behulp van de LEGO startsteen en instructies in de LEGO Build er app, kan de set eenvoudig worden gebouwd. De speelset biedt eindeloos speelplezier en kan worden gecombineerd met andere LEGO City sets. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen bruisende stad met LEGO City sets.

Waar is LEGO Ambulance en snowboarder 60403 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
79
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60403
lego insiders punten icoon
130
punten

Stap in de wereld van LEGO® City en beleef buitengewoon speelplezier met de spannende Ambulance en Snowboarder speelset (60403). Deze geweldige set bevat een stoere speelgoedambulance met dikke banden, klaar voor allerlei spannende reddingsacties. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een miniatuurversie van een met sneeuw bedekt skatepark, waar de snowboarder zijn coolste tricks kan laten zien. En natuurlijk ontbreken de minifiguren van de snowboarder en de ambulanceverpleegkundige niet, voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je deze eenvoudig te bouwen speelset met speelgoedambulance in elkaar zet. Met behulp van de LEGO startsteen en de duidelijke instructies, inclusief 3D-beelden in de LEGO Build er app, word je stap voor stap begeleid bij het bouwproces. De app biedt bovendien een digitale bouwpartner waarmee je kunt inzoomen, de modellen kunt draaien en ze van alle kanten kunt bekijken terwijl je bouwt. Spannend, toch?

In LEGO City is alles mogelijk! Onze sets brengen de stad tot leven met coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages die je zullen inspireren om je fantasie de vrije loop te laten gaan. Combineer deze speelset met andere sets uit het uitgebreide LEGO City assortiment (apart verkrijgbaar) en creëer je eigen bruisende stad met eindeloze speelmogelijkheden.

Even terug naar de Ambulance en Snowboarder speelset. Laten we eens kijken naar de geweldige details van de speelgoedambulance. Met zijn stoere dikke banden kan deze ambulance over elk terrein racen, klaar voor snelle reddingsoperaties. De ambulanceverpleegkundige is altijd paraat en staat klaar om in actie te komen. Samen met de snowboarder gaat ze op pad om gewonden te helpen en ze veilig naar het ziekenhuis te brengen. Een race tegen de klok, waarbij elk moment telt!

Maar er is meer! Het met sneeuw bedekte skatepark biedt een geweldige omgeving voor de snowboarder om zijn vaardigheden te laten zien. Met zijn coole moves en spectaculaire sprongen brengt hij iedereen in verrukking. Of je nu in de ambulanceverpleegkundige of in de snowboarder kruipt, met deze set kun je al je favoriete verhalen tot leven brengen.

En wist je dat je met LEGO City nooit alleen bent? Je kunt alle sets met elkaar combineren en zo je eigen stad bouwen. Voeg bijvoorbeeld extra voertuigen toe om het verkeer in je stad te regelen, of bouw een ziekenhuis waar de ambulanceverpleegkundige patiënten kan verzorgen. Met LEGO City speelsets is de enige beperking je eigen fantasie.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van LEGO City en laat je creativiteit de vrije loop. Bouw je eigen avonturen, test je vaardigheden en red levens met de Ambulance en Snowboarder speelset. Koop deze set vandaag nog en beleef urenlang speelplezier! Verzamel alle LEGO City sets en bouw je eigen bruisende stad. LEGO City, waar alles mogelijk is!

Laatste update: 2024-01-11 22:35:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60343

Reddingshelikopter transport

foto van lego set60056

Sleepwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.