Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hamburgertruck 60404

De LEGO City Hamburgertruck (60404) is een mobiele hamburgertent op wielen. Kinderen kunnen met deze set vanaf 5 jaar hun eigen hamburgers serveren en een fastfoodrestaurant runnen. De truck heeft een compleet keukengedeelte en een handig serviceluik. Bij de set zijn ook twee minifiguren inbegrepen, een verkoper en een klant met een gehoorapparaat. De set kan gebouwd worden met behulp van de bouwinstructies of de LEGO Builder app. Verzamel alle LEGO City sets voor eindeloos speelplezier. De Hamburgertruck is een geweldige toevoeging aan elke LEGO collectie en een perfect cadeau. Ga snel naar de winkel voordat hij uitverkocht is!

Waar is LEGO Hamburgertruck 60404 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
194
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60404
lego insiders punten icoon
130
punten

De LEGO® City Hamburgertruck (60404) is een onweerstaanbare traktatie voor de jonge en jong van hart. Deze mobiele hamburgertent is niet zomaar een truck, het is een gigantische burger op wielen! Met deze set kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun eigen lekkere hamburgers serveren en hun eigen fastfoodrestaurant runnen.

De Hamburgertruck zit boordevol leuke details en functies die de verbeelding prikkelen. Het heeft een compleet keukengedeelte waar je de heerlijkste hamburgers kunt bereiden. En met de meegeleverde sausflessen kun je de hamburgers helemaal afmaken met de lekkerste sauzen. Daarnaast heeft de truck ook een handig serviceluik dat open kan, zodat je een uithangbord tevoorschijn kunt laten komen. Zo weten je klanten meteen dat de beste hamburgers hier te vinden zijn!

Bij deze set krijg je ook twee minifiguren. Ten eerste hebben we de verkoper, die altijd klaar staat om je te bedienen en ervoor zorgt dat je hamburgers altijd vers en smakelijk zijn. En dan hebben we de klant, die een gehoorapparaat draagt. Dit laat zien dat LEGO City inclusief is en dat iedereen welkom is om van de lekkerste burgers te genieten, ongeacht hun achtergrond of fysieke beperkingen.

Als je de doos opent, vind je de bouwinstructies voor de LEGO City Hamburgertruck. Maar wist je dat je ook de LEGO Builder app kunt gebruiken? Met deze app kunnen kinderen allerlei LEGO sets ontdekken en opslaan. Ze kunnen hun bouwvoortgang bijhouden en zelfs inzoomen en draaien om de modellen vanuit alle hoeken te bekijken. Zo wordt het bouwen van LEGO sets nog leuker en interactiever!

LEGO City bouwsets zorgen altijd voor volop actie en speelplezier. Met realistische modellen en leuke personages kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en naspelen. En het leuke is dat LEGO sets eindeloos kunnen worden gecombineerd! Dus verzamel alle sets (maar liefst 2!) en bouw je eigen LEGO City vol spannende verhalen en avonturen.

De LEGO City Hamburgertruck (60404) is niet alleen een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie, maar ook een perfect cadeau. Het zal kinderen en volwassenen zeker verrassen en vermaken. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur in LEGO City en beleef urenlang speelplezier met de Hamburgertruck en al je andere favoriete LEGO sets!

Let op: De LEGO City Hamburgertruck (60404) is apart verkrijgbaar en kan niet worden besteld. Dus zorg ervoor dat je snel naar de winkel gaat en deze geweldige set bemachtigt voordat hij uitverkocht is!

Laatste update: 2024-01-11 22:07:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60197

Passagierstrein

foto van lego set60431

Ruimteverkenner en buitenaards leven

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.