Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingshelikopter 60405

De LEGO City Reddingshelikopter (60405) is een speelset met een stoere helikopter, minifiguren van een avontuurlijke wandelaar, piloot en redder, een werkende lier en draaibare rotors. Met eindeloze speelmogelijkheden en de mogelijkheid om te combineren met andere LEGO City sets, biedt deze set urenlang avontuur en speelplezier voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar is LEGO Reddingshelikopter 60405 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60405
lego insiders punten icoon
130
punten

Trakteer je jonge superheld op de LEGO® City Reddingshelikopter (60405) speelset. Deze geweldige set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat een stoere speelgoedhelikopter met een eigenzinnige cockpit, draaibare rotors, een laadruimte die open kan en een echt werkende lier. Voeg daar de minifiguren van de avontuurlijke wandelaar, dappere piloot en heldhaftige redder aan toe, samen met de spannende reddingsfakkel, en je hebt urenlang speelplezier boordevol actie gegarandeerd!



Maak van het bouwen van deze set een spannend avontuur met behulp van de LEGO Builder app. Hier kunnen kinderen sets ontdekken en opslaan, hun bouwvoortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen vanuit alle hoeken bekijken terwijl ze aan het bouwen zijn. Zo wordt elke bouwsessie een avontuur op zich!



De LEGO City speelsets zijn een wereld vol realistische speelgoedvoertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages, die kinderen ongelimiteerd fantasierijk speelplezier bieden. Combineer deze te gekke set met andere sets (afzonderlijk verkrijgbaar) uit de LEGO City Geweldige voertuigen reeks en beleef nog grotere avonturen!



Stijg op naar de wolken en red de dag met de LEGO City Reddingshelikopter (60405) speelset! Zodra de noodkreet klinkt, staan onze heldhaftige minifiguren klaar om in actie te komen. De dappere piloot bestuurt de stoere helikopter met volle kracht, terwijl de avontuurlijke wandelaar zijn redding afwacht. En daar komt de redder al aan, bungelend aan de lier van de helikopter! Met behulp van de werkende lier kan hij de wandelaar veilig naar de grond brengen en zo een heldendaad verrichten die zijn weerga niet kent!



Deze coole speelset is niet alleen leuk om in elkaar te zetten, maar biedt ook eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met deze realistische helikopter, die alle functies heeft die ze zich maar kunnen wensen. De draaibare rotors zorgen ervoor dat de helikopter echt kan vliegen, terwijl de vrachtruimte volop ruimte biedt voor allerlei spannende avonturen. En de cockpit? Die is gewoon super cool en maakt dit de ultieme speelgoedhelikopter! Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spectaculaire reddingsoperaties die je maar kunt verzinnen!



De LEGO Builder app maakt het bouwen van deze set nog leuker. Kinderen kunnen de app gebruiken om hun bouwvoortgang bij te houden en hun modellen vanuit alle hoeken te bekijken. Zo kunnen ze vol trots hun eigen creaties bewonderen en er helemaal in opgaan. Het bouwen wordt zo een avontuur op zich, waarbij ze hun eigen wereld tot leven kunnen brengen!



Maar deze set is niet alleen leuk om te bouwen, hij is ook ideaal om te combineren met andere LEGO City sets. Stel je eens voor: een gigantische reddingsoperatie waarbij meerdere voertuigen en helden betrokken zijn. Met de LEGO City Geweldige voertuigen reeks is dat allemaal mogelijk! Voeg deze set toe aan je verzameling en breid je avonturen uit met spannende nieuwe personages en voertuigen. Red de stad van een of ander gevaar, vul de lucht met stoere helikopters, en beleef urenlang speelplezier met je vrienden!



Of je nu een fan bent van LEGO City, een liefhebber van spannende avonturen, of gewoon op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een kind dat dol is op bouwen en spelen, deze LEGO City Reddingshelikopter (60405) speelset is de perfecte keuze! Met zijn stoere helikopter, realistische minifiguren en eindeloze mogelijkheden past deze set perfect bij de fantasieën van jong en oud.



Dus waar wacht je nog op? Grijp je kans en beleef het ultieme avontuur met de LEGO City Reddingshelikopter (60405) speelset! Laat je verbeelding de vrije loop, bouw je eigen wereld vol helden en beleef spannende reddingsmissies. Kies voor LEGO City en eindeloos speelplezier is gegarandeerd!

Laatste update: 2024-01-11 21:54:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60086

LEGO® City startset

foto van lego set60373

Reddingsboot Brand

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.