Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raceauto en transporttruck 60406

Breng de spanning tot leven met de LEGO® City Raceauto en transporttruck (60406) speelset! Met een stoere vrachtwagen en snelle raceauto, minifiguren van een coureur en vrachtwagenchauffeur, en eindeloze speelmogelijkheden, is deze set perfect voor kinderen en volwassenen. Met de bijbehorende handleiding en LEGO Builder app wordt het bouwen een avontuur op zich. Bestel vandaag nog en bouw je eigen racewereld!

Waar is LEGO Raceauto en transporttruck 60406 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
328
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60406
lego insiders punten icoon
195
punten

Breng de spanning tot leven met de LEGO® City Raceauto en transporttruck (60406) speelset! Deze set is perfect om de liefde voor speelgoedauto's en vrachtwagens bij kinderen aan te wakkeren. Of je nu een jongere bent die dol is op racen of een volwassene die nostalgisch is naar zijn jeugd, deze speelset heeft voor ieder wat wils.

Stap in de wereld van snelheid en avontuur met de racetruck. Deze stoere vrachtwagen is uitgerust met een werkende laadbrug, waarmee je de raceauto moeiteloos kunt vervoeren. En wat dacht je van de raceauto zelf? Met zijn verlaagde ophanging en brede velgen is dit de ideale wagen om de snelste rondetijden neer te zetten. De minifiguren van de coureur en vrachtwagenchauffeur voegen nog meer plezier toe aan het speelplezier. Beleef samen met hen spannende verhalen en avonturen op en naast de racebaan.

Maar dat is nog niet alles! Deze Raceauto en transporttruck speelset wordt geleverd met een eenvoudig te volgen gedrukte handleiding. En als je echt wilt uitblinken in de bouwwereld, zijn er ook stapsgewijze 3D-instructies beschikbaar in de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. Zo wordt het bouwproces een waar avontuur op zich!

Kijk om je heen en je ziet overal interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen kinderen deze voertuigen van dichtbij ontdekken. De realistische modellen en leuke personages bieden volop inspiratie voor eindeloos fantasierijk speelplezier. En met de Raceauto en transporttruck speelset kunnen ze nu hun eigen racewereld creëren.

Of je nu een fanatieke LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, deze speelset is perfect voor jou. Met het setnummer 60406 ben je verzekerd van kwaliteit en eindeloze speelmogelijkheden. Zowel jongeren vanaf 6 jaar als volwassenen zullen genieten van dit muzikale avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van snelheid en ontdek de spanning van racen met de LEGO® City Raceauto en transporttruck (60406) speelset. Met de stoere racetruck, de supersnelle raceauto en de minifiguren van de coureur en vrachtwagenchauffeur beleef je urenlang plezier. Bouw je eigen racebaan, zet de raceauto op de vrachtwagen en begin aan een nieuw avontuur op de weg!

Let op: De LEGO Builder app is een geweldige toevoeging aan deze speelset. Met de app kunnen kinderen hun bouwvaardigheden verbeteren en genieten van interactieve instructies. Met het setnummer 60406 zit je altijd goed en beleef je gegarandeerd eindeloos bouw- en speelplezier.

Ga de uitdaging aan en creëer je eigen LEGO® City racewereld. Met de Raceauto en transporttruck speelset ben jij de baas op de weg. Race tegen de klok, versla je tegenstanders en behaal de overwinning. Met LEGO bouw je niet alleen, je bouwt ook aan je eigen fantasie en creativiteit. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO City.

Kortom, met de LEGO® City Raceauto en transporttruck (60406) speelset beleef je de spanning van racen op volle snelheid. Of je nu jong bent of jong van geest, deze speelset is een must-have. Met het setnummer 60406 kun je altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit en eindeloos plezier. Bestel vandaag nog en bouw je eigen racewereld!

Laatste update: 2024-01-11 22:37:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60128

Politieachtervolging

foto van lego set30370

Ocean Diver

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.