Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweermotor 60410

De LEGO set 60410 is een stoere speelset voor jonge bouwers vanaf 4 jaar. Het bevat een brandweermotor met brede banden en een brandblusser. Ook is er een barbecue-brandtafereel om realistische brandjes te blussen. De set is eenvoudig te bouwen met behulp van LEGO startsteenelementen en instructies in het boekje of de LEGO Builder app. LEGO City bouwsets bieden eindeloos speelplezier met realistische voertuigen en gedetailleerde accessoires. Met deze set kun je de held zijn die levens redt en branden blust.

Waar is LEGO Brandweermotor 60410 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60410
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben jij een stoere actieheld die niet bang is voor een uitdaging? Dan is de LEGO® City Brandweermotor (60410) speelset echt iets voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en bevat alles wat je nodig hebt voor spannende reddingsavonturen.



Met de coole brandweermotor, die is uitgerust met brede banden en een krachtige brandblusser, ben jij altijd klaar om in actie te komen. Of er nu een gevaarlijke brand woedt of er ergens anders hulp nodig is, jij bent de held die iedereen kan vertrouwen.



Maar deze set heeft nog veel meer te bieden! Naast de brandweermotor bevat deze set ook een barbecue-brandtafereel, waarop je de meest realistische brandjes kunt blussen. Vergeet niet om je brandweervrouw-minifiguur mee te nemen, zodat jullie samen de dag kunnen redden.



En het beste van alles? Deze speelset is super eenvoudig te bouwen! Met behulp van het LEGO startsteenelement en de duidelijke instructies, die zowel in het boekje als in de geweldige LEGO Builder app te vinden zijn, kunnen zelfs de jongste bouwers hun brandweermotor in een mum van tijd in elkaar zetten.



De LEGO Builder app is een digitale bouwpartner die je helpt tijdens het bouwproces. Met intuïtieve functies kun je inzoomen op de modellen, ze draaien en van alle kanten bekijken. Zo kun jij je brandweermotor helemaal perfect maken, precies zoals jij het wilt.



Maar daar houdt het plezier niet op. LEGO City bouwsets bieden namelijk eindeloos speelplezier! Met hun realistische voertuigen, gedetailleerde accessoires en grappige personages stimuleren ze je fantasie en kun je de meest fantastische rollenspellen bedenken.



Dus waar wacht je nog op? Grijp je brandweermotor en haast je naar het volgende avontuur! Met de LEGO® City Brandweermotor speelset ben jij de held die altijd paraat staat. Red levens, blus branden en laat iedereen zien wat jij kunt!

Laatste update: 2024-01-11 23:09:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60377

Verkenningsduikboot

foto van lego set5007370

Happy to Help!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.