Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerhelikopter 60411

De LEGO City Brandweerhelikopter (60411) is een geweldige speelset voor kinderen vanaf 5 jaar. Met 2 waterelementwerpers, draaibare rotors en een stoere cockpit kunnen kinderen zich uitleven als brandweerpiloot. De set is een prachtige toevoeging aan een LEGO City collectie en biedt eindeloos speelplezier. Bestel nu en word de held die je altijd al wilde zijn!

Waar is LEGO Brandweerhelikopter 60411 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60411
lego insiders punten icoon
65
punten

Stap in de wereld van LEGO City en laat je fantasie de vrije loop met de adembenemende LEGO® City Brandweerhelikopter (60411) set! Deze geweldige speelset is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en zit boordevol actie en avontuur. Met 2 LEGO waterelementwerpers, draaibare rotors en een stoere cockpit voor de brandweerpiloot minifiguur, is dit de perfecte set om de brandweerheld in jou naar boven te halen!



Stap in de rol van een echte held en red de stad van brandgevaar met de LEGO City Builder app! Met deze handige app kunnen jonge bouwers sets ontdekken en opslaan, hun bouwvoortgang bijhouden en de modellen vanuit alle hoeken bekijken terwijl ze bouwen. Het is een geweldige manier om je bouwkunsten te verbeteren en je creativiteit de vrije loop te laten!



Maak je LEGO City collectie compleet met deze fantastische brandweerhelikopterset. Of je nu al een hele stad hebt gebouwd of net begint met LEGO City, deze set is een prachtige toevoeging aan jouw verzameling. Combineer de brandweerhelikopter met andere sets uit het LEGO City assortiment (apart verkrijgbaar) en beleef nog grotere avonturen! Van spannende reddingsmissies tot wilde achtervolgingen, met LEGO City is alles mogelijk!



De LEGO City sets staan bekend om hun realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Ze bieden eindeloos speelplezier en stimuleren de fantasie van kinderen. Met de brandweerhelikopterset kunnen ze zelf de held uithangen en hun eigen verhalen bedenken. Het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en creativiteit terwijl ze bouwen en spelen.



De LEGO City Brandweerhelikopter set is niet zomaar een bouwset. Het is een avontuur op zich! Stap in de cockpit, laat de rotors draaien en bereid je voor op een spannende missie. Met de 2 LEGO waterelementwerpers kun je echte branden blussen en de stad veilig houden. Vlieg hoog boven de huizen en red de dag als een echte brandweerpiloot.



Deze speelset is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds een passie hebben voor LEGO. Herbeleef je jeugd en laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige brandweerhelikopter set. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden en familie, het plezier is gegarandeerd!



Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Bestel nu de LEGO City Brandweerhelikopter set (60411) en laat je fantasie naar nieuwe hoogten stijgen! Red de stad van brandgevaar en word de held die je altijd al wilde zijn. Met deze speelset is geen brand te groot en geen uitdaging te moeilijk. Doe mee met de LEGO City brigade en beleef onvergetelijke avonturen!



Let op: deze LEGO set is uitsluitend bedoeld voor stoere brandweerhelden vanaf 5 jaar. De set bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren voor jongere kinderen. Wees altijd voorzichtig en houd de set buiten het bereik van kinderen jonger dan 3 jaar.

Laatste update: 2024-01-11 22:15:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60100

Vliegveld starterset

foto van lego set60413

Brandweervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.