Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 4x4 brandweerauto met reddingsboot 60412

Maak je klaar voor een spannend avontuur met de LEGO® City 4x4 brandweerauto met reddingsboot (60412) set! Deze indrukwekkende set biedt urenlang actievol speelplezier en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Voeg de minifiguren van de brandweerlieden en een avontuurlijke kampeerder toe en beleef spectaculaire reddingsacties en kampeeravonturen. Gebruik ook de LEGO Builder app voor een unieke bouwervaring. Voeg deze set toe aan je LEGO City verzameling en ervaar het plezier van LEGO City!

Waar is LEGO 4x4 brandweerauto met reddingsboot 60412 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60412
lego insiders punten icoon
227
punten

Maak je klaar voor een spannend avontuur met de LEGO® City 4x4 brandweerauto met reddingsboot (60412) set! Speciaal ontworpen voor brandweerfans vanaf 5 jaar, biedt deze indrukwekkende set urenlang actievol speelplezier. Met een aanhanger om de reddingsboot te vervoeren, een speelgoedtent en een gezellig kampvuur, is deze set perfect voor zowel jongeren als volwassenen.



Stap in de wereld van de brandweer en maak deel uit van de teammissies. Met deze LEGO set kunnen jonge helden hun verbeelding de vrije loop laten. Voeg de minifiguren van de brandweerlieden en een avontuurlijke kampeerder toe en laat de avonturen beginnen! Samen kunnen ze spectaculaire reddingsacties uitvoeren en onvergetelijke kampeeravonturen beleven.



Maar dat is niet alles! Maak gebruik van de LEGO Builder app, speciaal ontworpen voor het creëren van een unieke bouwervaring. Met de app kunnen kinderen diverse LEGO sets ontdekken en hun eigen bouwvoortgang bijhouden. Zoom in en draai de modellen vanuit alle hoeken om ze van dichtbij te bekijken terwijl je bouwt. De mogelijkheden zijn eindeloos!



De LEGO City brandweercollectie biedt talloze speelmogelijkheden op land, in de lucht en op het water, waardoor de fantasie van jong en oud geen grenzen kent. Voeg deze geweldige 4x4 brandweerauto met reddingsboot toe aan andere LEGO City sets (apart verkrijgbaar) voor nog grotere avonturen! Speelplezier gegarandeerd!



Deze LEGO set is niet zomaar een brandweerauto. Het is een ultiem speelgoed voor zowel jongeren als volwassenen die van avontuur houden. Het stoere design van de 4x4 brandweerauto en de gedetailleerde reddingsboot maken deze set een echte blikvanger. Kinderen kunnen hun eigen scenario's bedenken en de held blijven spelen in hun eigen LEGO City wereld.



De aanhanger voor het vervoeren van de reddingsboot voegt een extra dimensie toe aan het spel. De brandweerlieden kunnen snel reageren op noodsituaties en de reddingsboot te water laten om mensen in nood te redden. Maar ook tijdens kampeeruitstapjes kan de boot gebruikt worden voor avontuurlijke tochten over het meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Na een dag vol actie en avontuur kunnen de minifiguren ontspannen in de gezellige speelgoedtent. Met een kampvuur dat echt brandt en ruimte voor alle kampeeruitrusting, is dit de perfecte plek om verhalen uit te wisselen en samen te genieten van een heerlijke avond onder de sterrenhemel.



De LEGO City 4x4 brandweerauto met reddingsboot is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Met het speciale serie nummer "60412" weet je zeker dat je een uniek exemplaar hebt. Voeg deze set toe aan je LEGO City verzameling en breid je avonturen uit met andere sets uit het LEGO City assortiment.



Deze LEGO set is niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassenen die jong van geest zijn en het plezier van LEGO City willen ervaren. Creëer je eigen verhalen, red de dag en ga op avontuur met de volledig functionele 4x4 brandweerauto en reddingsboot.



Wat wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO City en beleef eindeloos speelplezier vol actie, avontuur en creativiteit. Met de LEGO Builder app kun je je bouwvaardigheden verbeteren en je eigen LEGO wereld tot leven brengen. Verken het water met de reddingsboot, ga op pad met de brandweerauto en beleef de spannendste avonturen!

Laatste update: 2024-01-11 22:13:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60340

Het mes stuntuitdaging

foto van lego set60327

Paardentransportvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.