Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweervliegtuig 60413

Het LEGO City Brandweervliegtuig (60413) is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Met realistische functies zoals twee motoren, een vrachtklep en waterelementwerpers, kunnen kinderen noodsituaties aanpakken en brandbestrijding simuleren. De set bevat een piloot, een brandblusspecialist en een brandweerman met jetpack. Met eenvoudige bouwhandleidingen en de LEGO Builder app kunnen kinderen de set in elkaar zetten en hun eigen avonturen creëren. Bestel nu en word de held van de dag!

Waar is LEGO Brandweervliegtuig 60413 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
478
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60413
lego insiders punten icoon
357
punten

Het is tijd om te vliegen en blussen met het indrukwekkende LEGO® City Brandweervliegtuig (60413)! Dit gave brandweerspeelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en zit boordevol realistische functies. Jij bent de held van de dag!

Met het LEGO® City Brandweervliegtuig ben jij klaar om elke noodsituatie aan te pakken. Het vliegtuig heeft niet één, maar twee motoren en een vrachtklep die je kunt openen. Hierdoor ben je razendsnel ter plaatse en heb je al je apparatuur binnen handbereik. Vlieg over de stad en help mensen in nood!

Maar dat is nog niet alles. Dit coole vliegtuig heeft ook een speciale functie om water te laten vallen! Geweldig toch? Met één druk op de knop kan je water laten vallen en zo de brandende gebieden blussen. En alsof dat nog niet genoeg is, zitten er in dit brandweervliegtuig ook 2 waterelementwerpers. Hiermee kan je precies mikken op de brandhaarden en het vuur effectief bestrijden.

Natuurlijk kan een held niet zonder de juiste uitrusting. Daarom ontvang je bij dit LEGO® City Brandweervliegtuig maar liefst drie minifiguren. Eentje is de dappere piloot die het vliegtuig veilig door de lucht navigeert. Daarnaast hebben we een brandblusspecialist die alles weet van brandbestrijding en een stoere brandweerman met jetpack. Samen vormen jullie een onverslaanbaar team!

Wil je weten hoe je dit geweldige vliegtuig in elkaar zet? Geen probleem! Bij het LEGO® City Brandweervliegtuig krijg je een eenvoudige bouwhandleiding op papier. Maar we hebben ook aan de moderne bouwers gedacht. Met de stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app kan je inzoomen en de modellen draaien, zodat je alle details vanuit alle hoeken kunt bekijken. Bouwen was nog nooit zo leuk!

Maar de voordelen stoppen hier niet. LEGO City brandweerspeelgoed biedt eindeloze speelmogelijkheden. Je kunt niet alleen de stad redden, maar ook het land, de lucht en het water verkennen. Combineer dit brandweervliegtuig met andere LEGO City sets (apart verkrijgbaar) en creëer je eigen avonturen. Misschien moet je wel een grote bosbrand blussen of een schip op zee redden. De keuze is aan jou!

Het LEGO® City Brandweervliegtuig is niet zomaar een speelgoed. Het is een avontuur op zichzelf. Laat je fantasie de vrije loop en speel de spannendste reddingsmissies na. Of bedenk je eigen verhalen en word de held waar iedereen naar opkijkt!

Dus wacht niet langer en ga voor het LEGO® City Brandweervliegtuig (60413). Vlieg door de lucht, blus de branden en red de dag! Bestel nu en maak van jouw LEGO avontuur een groot succes. Want met LEGO is alles mogelijk!

Laatste update: 2024-01-11 21:53:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60127

Gevangeniseiland starterset

foto van lego set60400

Karts en racers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.