Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerkazerne en brandweerauto 60414

De LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto (60414) speelset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat een moderne brandweerkazerne met controlecentrum, keukentje, slaapvertrekken en garages. De set bevat ook een brandweerauto met ladderaccessoires en een speelgoeddrone. Met 5 minifiguren en een bouwhandleiding is deze set ideaal voor spannende reddingsmissies. De mogelijkheden van LEGO City zijn eindeloos en de set kan worden uitgebreid met andere LEGO City sets. Bouw je eigen LEGO wereld en word de ultieme meesterbouwer!

Waar is LEGO Brandweerkazerne en brandweerauto 60414 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
843
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60414
lego insiders punten icoon
520
punten

Geef je fantasie een boost met de LEGO® City Brandweerkazerne en brandweerauto (60414) speelset! Deze geweldige set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en zit boordevol avontuur en actie. Bouw je eigen moderne brandweerkazerne met een controlecentrum waar alle noodsituaties in de gaten worden gehouden, een gezellig keukentje voor de brandweermannen om bij te tanken, slaapvertrekken boven de uitrustingsruimte voor een goede nachtrust na het harde werk, en twee garages met kanteldeuren om de brandweerauto en andere voertuigen veilig te kunnen opbergen.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een supersnelle brandweerauto met modulaire ladder- en blusaccessoires, zodat je snel ter plaatse kunt zijn en de vlammen kunt doven. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook een stoere speelgoeddrone bij om vanuit de lucht nog beter zicht te hebben op de noodsituaties. Met maar liefst 5 minifiguren van brandweerlieden en een schattige brandweerhond, ben jij helemaal klaar om de held van de dag te zijn!

Het bouwen van deze LEGO set is supermakkelijk dankzij de eenvoudig te volgen bouwhandleiding op papier. Maar dat is nog niet alles! Met de stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app kun je inzoomen en de modellen vanuit alle hoeken bekijken terwijl je ze bouwt. Zo mis je geen enkel detail en wordt het bouwen van deze set een nog groter spektakel!

De mogelijkheden van LEGO City brandweerspeelgoed zijn eindeloos. Of je nu op het land, in de lucht of op het water wilt spelen, met LEGO City kan het allemaal! Laat je fantasie de vrije loop en beleef de spannendste avonturen. Creëer je eigen reddingsmissies, blus wilde vuurzeeën, red mensen en dieren in nood, en zorg ervoor dat LEGO City altijd veilig is!

Maar het avontuur stopt niet bij deze geweldige brandweerkazerne en brandweerauto. Je kunt deze set namelijk ook uitbreiden met andere sets uit het LEGO City assortiment. Voeg nieuwe voertuigen, gebouwen en minifiguren toe aan je verzameling en verzin nog grotere en spannendere avonturen. En dankzij het unieke LEGO bouwsysteem kun je al je sets met elkaar combineren en aanpassen. Bouw je eigen LEGO wereld en word de ultieme meesterbouwer!

Met de LEGO City Brandweerkazerne en brandweerauto (60414) speelset ben jij de held van LEGO City. Ga de uitdaging aan, red levens en zorg ervoor dat de inwoners van LEGO City zich altijd veilig voelen. Stap in de wereld van de brandweer en laat je verbeelding de vrije loop. LEGO City, waar avontuur en plezier hand in hand gaan!

Laatste update: 2024-01-11 22:05:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60308

Kustpolitie en brandmissie

foto van lego set60394

Terreinwagen en otterhabitat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.