Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiespeedboot en boevenschuilplaats 60417

Beleef spannende avonturen in LEGO City met set 60417, de Politiespeedboot en boevenschuilplaats. Jaag op boeven die zich tussen vrachtcontainers hebben verstopt en zorg dat de stad veilig blijft. Deze set zit vol actie en verrassingen, en stimuleert de ontwikkeling van kinderen. Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer speelmogelijkheden. Bestel nu en bescherm jouw stad!

Waar is LEGO Politiespeedboot en boevenschuilplaats 60417 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
311
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60417
lego insiders punten icoon
227
punten

Beleef spannende avonturen in de LEGO® City Politiespeedboot en boevenschuilplaats (60417)! Ga op jacht naar boeven die op de vlucht zijn en help de dappere politieagent om de stad veilig te houden. Deze spectaculaire LEGO set zit boordevol actie en zit boordevol verrassingen!

Stap aan boord van de politieboot en vaar razendsnel door de haven van de stad. Maar pas op, de boeven hebben zich verstopt tussen oude vrachtcontainers! Kun jij ze vinden en oppakken? Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken.

De LEGO City Politiespeedboot en boevenschuilplaats bevat allerlei coole functies die het spel nog realistischer maken. Zo is er een waterscooter waarmee de boeven kunnen ontsnappen, een kade waar de politieboot kan aanmeren en zelfs een buldog die de agent helpt bij zijn zoektocht naar de boeven. Beleef urenlange speelplezier met deze uitdagende en spannende set!

Niet alleen zorgt de LEGO City Politiespeedboot en boevenschuilplaats voor eindeloos speelplezier, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Bouwen met LEGO stimuleert namelijk de fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht en de creativiteit van kinderen. Daarnaast is het spelen met deze set goed voor de sociale vaardigheden, omdat kinderen samen kunnen spelen en hun rollenspel kunnen uitbreiden.

Deze LEGO set wordt geleverd met stapsgewijze gedrukte bouwinstructies, zodat kinderen gemakkelijk aan de slag kunnen. Maar er is meer! Bij deze set krijg je ook toegang tot de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen op een interactieve manier bouwen, door middel van digitale 3D-instructies. Zo kunnen ze hun model vanuit alle hoeken bekijken en inzoomen op de details. Bouwen was nog nooit zo leuk!

De LEGO City Politiespeedboot en boevenschuilplaats is onderdeel van de uitgebreide LEGO City collectie. LEGO City staat bekend om zijn realistische gebouwen, coole voertuigen en leuke personages. Met deze set kunnen kinderen hun LEGO stad nog verder uitbreiden en nóg meer avonturen beleven.

De LEGO City sets zijn eindeloos combineerbaar. Voeg de Politiespeedboot en boevenschuilplaats toe aan je bestaande LEGO City sets voor nog meer speelmogelijkheden. Laat de boeven ontsnappen en bedenk hoe de politieagent ze weer weet te pakken te krijgen. Met LEGO City is alles mogelijk!

Dus, ben jij klaar voor spannende achtervolgingen en wil jij de stad veilig houden? Stap dan aan boord van de LEGO City Politiespeedboot en boevenschuilplaats en beleef de meest avontuurlijke missies! Huur je eigen LEGO City politieagent in en laat je fantasie de vrije loop. Bestel nu deze LEGO set en zorg dat boeven geen kans maken in jouw stad!

En onthoud: LEGO City is jouw stad, waar alles kan!

Laatste update: 2024-01-11 21:58:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60070

Watervliegtuig achtervolging

foto van lego set853816

Mountain Police Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.